Yılmaz Erdoğan’ın yeni dizisi İnci Taneleri’nden şok eden sahne!

Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi İnci Taneleri, yayınlanan ikinci fragmanıyla sosyal medyayı salladı. Yılmaz Erdoğan’ın hem senaristliğini hem de başrolünü üstlendiği dizide, pavyonda çalışan Dilber karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü’nün cesur dansı izleyenleri büyüledi.

Dizinin konusu; yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ’ın (Yılmaz Erdoğan), kaybettiklerini bulabilme mücadelesini anlatıyor. Azem, hayatının aşkı olan İnci’nin (Selma Ergeç) peşinden giderken, yolu pavyonda çalışan Dilber (Hazar Ergüçlü) ile kesişiyor. Dilber, Azem’in kolyesinden kopmuş, dağılmış inci tanelerini tekrar toplayabileceği tek kişi oluyor.

Yeni fragmanda, Dilber’in pavyonda yaptığı dans göz kamaştırdı. “Herkes yer içer, hesabı Dilber öder…” sözleriyle başlayan sahnede, Dilber’in kıvrak hareketleri ve seksi kostümü dikkat çekti. Dilber, dansıyla hem Azem’i hem de seyircileri kendine hayran bıraktı.

Peki, bu sahnenin perde arkasında neler yaşandı? İşte, merak edilen detaylar:

Bu sahne, gerçek bir pavyonda çekildi. Yılmaz Erdoğan, bu sahne için bir videodan ilham aldı. Videoda, Ankara’da bir pavyonda dans eden Ezo isimli bir kadın vardı. Erdoğan, bu kadını izlemek için Ankara’ya gitti ve onunla tanıştı.

Hazar Ergüçlü, rolü için özel ders aldı. Ergüçlü, pavyon dansını Ezo’dan öğrendi. Ezo, Ergüçlü’ye dansın inceliklerini ve püf noktalarını anlattı. Ergüçlü, Ezo’nun tavsiyelerini dikkate alarak rolüne hazırlandı.

Ergüçlü, rolü için fiziksel olarak da değişime gitti. Ergüçlü, saçlarını koyu renge boyattı ve uzattı. Ayrıca, kilo verdi ve vücudunu sıkılaştırdı. Ergüçlü, rolü için büyük bir emek verdi.

İnci Taneleri dizisi, 9 Ocak 2024’te Kanal D’de başlıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda, Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Şenol Sönmez yapıyor.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler
Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.