Zeynep Bastık’tan yeni hayat: İstanbul’u bırakıp 40 milyon TL’lik evine yerleşti

Şarkıcı Zeynep Bastık, hem müzik kariyeri hem de özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Son olarak, İstanbul’daki deprem korkusu nedeniyle İzmir Urla’ya taşınan ve 40 milyon TL’lik bir ev satın alan Bastık, sosyal medyada evinin fotoğraflarını paylaştı. Paylaşımlarıyla beğeni toplayan ünlü şarkıcı, yeni hayatından memnun olduğunu söyledi.

Zeynep Bastık, geçtiğimiz yıl boşandığı eşi Efe Kışlalı ile yeniden barıştığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Ancak ünlü şarkıcı, bu iddiaları yalanlayarak yeni bir aşk yaşadığını duyurmuştu. Bastık, yeni sevgilisiyle birlikte İstanbul’dan ayrılarak İzmir Urla’ya yerleşti.

Bastık, kazandığı parayı gayrimenkule yatırmayı tercih ediyor. Daha önce de İstanbul’da birkaç ev satın aldığı bilinen şarkıcı, son olarak Urla’da 40 milyon TL’lik bir ev aldı. Evinin son derece lüks ve konforlu olduğu görülen Bastık, evinin bir odasını stüdyo olarak kullanıyor.

Bastık, evinden paylaştığı fotoğraflarla hayranlarının beğenisini kazandı. Evinin dekorasyonu ve manzarasıyla dikkat çeken Bastık, “Depremden sonra bir anksiyete geldi. İstanbul’da yaşamak istemedim. Tatlı, mütevazi, minimal bir hayat yaşıyorum. Burada çok mutluyum” dedi.

Zeynep Bastık, yeni hayatıyla ilgili daha fazla detay vermekten kaçındı. Ancak ünlü şarkıcı, müzik çalışmalarına devam ettiğini ve yakında yeni projelerini duyuracağını söyledi.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler
Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.