ÜÇ GÜN ALKIŞLANDIK SONRA YINE DIŞLANDIK

Coronadan önce sen hastanede çalışıyorsun ( ya da senin eşin dostun bilmem kimin hastanede çalışıyor diyerek şimdi söyleyeceğim sebeplerle gelenler ) bana fiş alır mısın? Diyenler.

Haber Tahir Kavri

Tahlil sonuçlarımı çıkınca doktora gösterir misin?  Emar istediler ulrasyon istediler tmgrafi yok röntgen  yok kan sonuçum var Ben sonuçlar çıkana kadar beklemesem olur mu? Diyenler.

Telefonla arayıp reçete yazdirmamizi isteyenler ya da doktor tavsiyesi isteyenler ben ya da benim bilmem kimim ameliyat olacak yardımcı olur musun? Diyenler vs. Vs. Buna benzer daha bir sürü şey.

Bugün biz zaten taşıdığımız riskin bu kadar bilincinde davranırken sen bize mikrop taşıyorsun ( yada çalışmak zorunda olanlarımıza dahi senin eşin annen, baban, çocuğun hastanede çalışıyor bize mikrop taşıyor ) bize yaklaşma der oldu. Aslında siz bize bu taleplerle gelirken ne şartlarda çalıştığımızı vaktimizin olup olmadığını hiç düşünmediniz.

Aksine yapamam dediğimizde eline mi yapışacak sanki zaten akşama kadar burda diye düşünenleriniz oldu. Hastanede çalışmaya başlayalı başını kaşıyacak vakti yok demediniz. Hastanede çalışmaya başlayalı burnu yukarda dediniz. Ya da sen ben gibi kaç kişi gerekli gereksiz işleri için mesgul ediyor bakalim kendi işini yapmaya vakti kalıyor mu o da hakli demediniz.

ÜÇ GÜN ALKIŞLANDIK SONRA YINE DIŞLANDIK.

Biz daha fazla kişiye bulaşmaması için kendimizi toplumun önünde siper ederken hala bunun farkına varamayanlar. Bu günler de geçer yanlız bu günlerde kimin nasıl davrandığı UNUTULMAZ Not;Sağlık  sektörü normale dönünce şuan  yanımızda  olmayanlar biraz yüzünüz var ise işiniz düşünce sakın sakın ara mayın)))

İnanın virüs ???

Coronadan önce sen hastanede çalışıyorsun ( ya da senin eşin dostun bilmem kimin hastanede çalışıyor diyerek şimdi söyleyeceğim sebeplerle gelenler ) bana fiş alır mısın? Diyenler. Tahlil sonuçlarımı çıkınca doktora gösterir misin? 

Emar istediler ulrasyon istediler tmgrafi yok röntgen  yok kan sonuçum var Ben sonuçlar çıkana kadar beklemesem olur mu? Diyenler. Telefonla arayıp reçete yazdirmamizi isteyenler ya da doktor tavsiyesi isteyenler ben ya da benim bilmem kimim ameliyat olacak yardımcı olur musun? Diyenler vs. Vs. Buna benzer daha bir sürü şey.

Bugün biz zaten taşıdığımız riskin bu kadar bilincinde davranırken sen bize mikrop taşıyorsun ( yada çalışmak zorunda olanlarımıza dahi senin eşin annen, baban, çocuğun hastanede çalışıyor bize mikrop taşıyor ) bize yaklaşma der oldu. Aslında siz bize bu taleplerle gelirken ne şartlarda çalıştığımızı vaktimizin olup olmadığını hiç düşünmediniz. Aksine yapamam dediğimizde eline mi yapışacak sanki zaten akşama kadar burda diye düşünenleriniz oldu. Hastanede çalışmaya başlayalı başını kaşıyacak vakti yok demediniz. Hastanede çalışmaya başlayalı burnu yukarda dediniz. Ya da sen ben gibi kaç kişi gerekli gereksiz işleri için mesgul ediyor bakalim kendi işini yapmaya vakti kalıyor mu o da hakli demediniz.

ÜÇ GÜN ALKIŞLANDIK SONRA YINE DIŞLANDIK. Biz daha fazla kişiye bulaşmaması için kendimizi toplumun önünde siper ederken hala bunun farkına varamayanlar. Bu günler de geçer yanlız bu günlerde kimin nasıl davrandığı UNUTULMAZ Not;Sağlık  sektörü normale dönünce şuan  yanımızda  olmayanlar biraz yüzünüz var ise işiniz düşünce sakın sakın aramayın)))

İnanın virüs telefondan bulaşmıor kimseye... Ne diyeyim canınız saolsun ?? EVDE KAL BARİ EVDE KALDA MİLLETE BULAŞTIRMA...Telefondan Bulaşmıor Kimseye Ne diyeyim Canınız Sağ olsun

?? EVDE KAL BARİ EVDE KALDA MİLLETE BULAŞTIRMA... KUTBETTİN AKKUŞ

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri