Ahmet Tutulmaz'ın siyaseti sorgulanıyor!

Ahmet Tutulmaz'ın siyaseti sorgulanıyor!

AK Parti'de önceden il başkanı olanlar olduğu zaman Iğdır siyasetine Ahmet Tutulmaz'ın siyaseti sorgulanıyor!

Ahmet Tutulmaz'ın siyaseti sorgulanıyor!

AK Parti'de önceden il başkanı olanlar olduğu zaman Iğdır siyasetine cumhurbaşkanı tarafından il başkanı getirdiği “Ahmet Tutulmaz'ın siyaseti” gazetecilerle bir araya gelmemesi tavırları hala unutulamadı.

Iğdır siyasetinde il başkanı olarak bilinen ve yer alan Ahmet Tutulmaz, şimdiki sahalara inmesi ara ara gündeme geliyor.

Döneminde etkin olamamakla beraber, siyaset çizgisine de bir şablon oluşturan ve vasatı temel alan Tutulmaz’ında, döneminde etkin olmayıp yalnızca il başkanı olarak anıldığı biliniyor.

Iğdır siyasetinde “Ahmet Tutulmaz” gazetecilerle bir araya gelmemesi tavırları kuruldu. Ve onu gazetecilerle inatlaşmasını ortaya koyup sistemleştiren Ahmet Tutulmaz'ın, o dönemleri niye gazetecilerle suyu ısınmadı? Ahmet Tutulmaz, siyaseti” gazetecilere karşı inatlaşması niye suyuları ısınmadı? Kamuoyu ile paylaşması gerekmektedir.

Aldığımız duyumlara göre; Ahnet Tutulmaz'ın önümüzdeki seçimlere milletvekili aday adayı olacağını bilgileri aldık. Zaten ara ara sahalarda olduğunu çalışmaları gözlemleniyoruz.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri