AK Parti Iğdır il teşkilatı'ndan esnaf ziyareti
Bu haberi sesli dinle
Sesli okumayı belirlenen oranda dinlerseniz haber gerçek okuma olarak sayılır ve kazanç koruma sisteminden geçerse yazar kazancına eklenir.
AK Parti Iğdır il teşkilatı'ndan esnaf ziyareti
Cadde ve sokaklardaki esnafları ziyaret eden AK Parti Iğdır il teşkilatları, esnaflarla sohbet edip problemlerini dinledi. AK Parti ailesi olarak çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren biz AK Parti İl teşkilatı olarak her fırsatta esnafımızla bir arada olma gayreti içerisindeyiz.


İl Başkanımız sayın Ali Kemal Ayaz'ın selamlarını ileterek. Esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, onları dinliyoruz. Görüş, tavsiye ve eleştirilerini alıyoruz. Hemşehrilerimizin dertlerini dinliyoruz ve onlara hükümetimizin Türkiye ve Iğdır'da yapacağımız hizmetleri anlatıyoruz. Bu şekilde AK Parti olarak bütün birimlerimizle beraber milletvekilimiz, il başkanı, ilçe başkanı, kadın kolları, gençlik kolları ile bütün teşkilatla sahadayız.







Sürekli Iğdır için ne yapabiliriz bunun çalışması içindeyiz. Bu ziyaretlerde en önemli şey hemşehrilerimizle bir arada olabilmek, onların halini, hatırını sorabilmek, bunda da bugüne dek başarılı olduk. Bu tür çalışmalarımız bundan sonra da artarak devam edecek" dedi. Haber Tahir Kavri
Benzer Haberler
Bu haberin konusuna göre seçilen diğer içerikler de ilginizi çekebilir.
Yorum yapmak için giriş yapmalısınız.