AK Partiden Peş Peşe Toplu İstifa Oldu

AK Part'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Üyesi Amine Cansu Kaba partisinden istifa ettiğini açıkladı.

AK Part'li Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada partisinden ayrılma nedenlerini sıraladı.Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Amine Cansu Kaba, partisine yönelik eleştirilerde bulundu.  

KABA İSTİFA SEBEBİNİ ŞU SÖZLERLE SIRALADI.

AK Parti'li Kaba eleştirilerini, "19 yaşımda, vatanım ve milletim için büyük ideallerle adım attığım partimden ayrılma sebeplerim; adaletten uzaklaşma, zaman içinde insanların itibarsızlaştırılması, makam ve mevki sahiplerinin liyakatsizliği ve başta gençlik olmak üzere umudun yok edilmesine kadar giden bu yolda vicdanları yaralayan ve "bu kadarı da olmaz" dediğimiz yanlışlardır." ifadeleriyle duyurdu.

Amine Cansu Kaba'nın açıklaması şöyle: "Bu kadarıda olmaz" Mahalle Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi olarak başlayıp, Üsküdar Kadın Kolları yönetiminde görev yaptığım, Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı olarak çalıştığım, Üsküdar ve İstanbul Belediye Meclis üyeliği görevlerini üstlendiğim Ak Parti'den bugün itibariyle istifa ediyorum.

19 yaşımda, vatanım ve milletim için büyük ideallerle adım attığım partimden ayrılma sebeplerim; adaletten uzaklaşma, zaman içinde insanların itibarsızlaştırılması, makam ve mevki sahiplerinin liyakatsizliği ve başta gençlik olmak üzere umudun yok edilmesine kadar giden bu yolda vicdanları yaralayan ve "bu kadarı da olmaz" dediğimiz yanlışlardır. İfadelerine yer verdi.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri