AK Partisi Iğdır İl Başkanı Ayaz, sensizliğini bozdu

AK Partisi Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, sensizliğini bozdu

Iğdır'ın tekrardan düzeltilebilmesi ve çıktığı raydan aynı raya dönebilmesi için AK Partisini ihtiyacı vardır. Ben korkak değilim ve hiç kimseden de korkum yok, hiç kimseye de hesabım yok, karın ağrım da yok ve kimseden tereddüdüm de yok" dedi.

Siyasette önemli olanın fikir ve idealin olması gerektiğini dile getiren Ayaz, "Siyasette önemli olan fikrin ve idealin olmasıdır. Siyaset bir 'aşk' gibidir. Siyaset Iğdır ilimin için peşine düşeceğimiz bir aşktır. Eğer onu yapabiliyorsan gerçekten siyasetçisin.

Koltukçular, parayı alıp yan gelenler, Iğdır'ın dertleriyle kederlenmeyenler, sevinciyle sevinmeyen insanlar bugün başımıza musallat olmuş.

Ve bizim kesinlikle Iğdır'da bu ırkçılık dönemi kurtarmamız lazım. Iğdır'ın önünü açmamız lazım. Bizim partimiz ne Azeri partisi nede Kürtdü bir fark yaratacak yer almıyoruz. Bu partimiz kardeşlik birlik içerisindeki oluşumuzdur.

Iğdır'da bazı kişilerin yapmış olduğumuz ihracatımıza engebeli olmayı isteyenlerin köşe bucak yerlerde siyaset yapanlardan asla olmayacaklarını dile getiren Ayaz, "Biz toplumun karşısındayız, var ise açığımız insanlar yüzümüze söyleyecek. Eleştirecekler ve biz de onlardan gocunmayacağız. Doğru için çalışacağız, ülkenin doğrusu için çalışacağız" biçiminde konuştu. AK Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri