Arda Turan'ın 7.5 Milyon Dolarlık Finansal Zararıyla Gündeme Gelen Olay

İstanbul'un tanınmış futbolcularından Arda Turan'ın, bankacı Seçil Erzan aracılığıyla 7.5 milyon dolarlık bir maddi zarara uğradığı ortaya çıktı. Arda Turan'ın, bu kişi ile yaptığı yazışma ve konuşma kayıtları, finansal işlemlerin detaylarını gün yüzüne çıkardı.

Olaya dair elde edilen bilgilere göre, Arda Turan, Seçil Erzan'a ilk olarak elden 3 milyon dolar verdi. Bu paraya karşılık olarak, 30-40 gün sonra Turan, 1 milyon dolar 'faiz geliri' elde etti. Hızla artan gelirle birlikte Turan, galerici arkadaşı S. K.'den 4 milyon dolar borç para alarak tekrar Erzan'a elden verdi.

Ancak, Erzan'ın talepleri devam ettiği sürece Arda Turan, Eyüp Sütlüce'de bulunan arsasını 4 milyon dolara satarak bu kişiye devretti. Turan'ın zararı arttıkça çareyi, Erzan'ın çalıştığı bankadan 33 milyon TL kredi çekerek bu parayı dolar olarak vermek de buldu. Sonuç olarak, Arda Turan'ın toplam zararı 7.5 milyon dolar olarak belirlendi.

Olayın gelişimine dair edinilen bilgilere göre, Arda Turan'ın son olarak sadece 20 bin dolarının kaldığını söylediği ve "Ben sana dünya para getirdim. Bütün servetim sendeydi. Ben ne yapacağım; karıma şimdi ne diyeceğim? Çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını aldın." ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Finansal kayıpların yanı sıra, Arda Turan'ın duygusal açıdan da etkilendiği gözlemlendi. Yaşanan bu olay, spor dünyasında nadir görülen bir finansal skandal olarak dikkat çekiyor. Taraflar arasındaki ilişkinin ve işlemlerin nasıl bir seyir izleyeceği ise merak konusu olarak bekleniyor.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler
Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.