Başkanı Hüseyin Şeylan: Iğdır-Nahçıvan Duble Yolu Kısa Zamanda Bitirilecek Müjdecisi

Aralık AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Şeylan: Iğdır-Nahçıvan Duble Yolu Kısa Zamanda Bitirilecek

Önceki dönem milletvekili adayımız Sayın Cengiz Şeyran ve Aralık İlçe Başkanımız Sn Hüseyin Şeyran ile birlikte Karayolları Genel Müdür Yardımcımız Sn Ahmet Sağlam’ı makamında ziyaret ettik. Iğdır Nahçıvan duble yolunun kısa sürece bitirileceği müjdesini aldık. Genel Müdür Yardımcımıza alakasından dolayı teşekkürü bir borç biliriz.

Iğdır ile Azerbaycan’a bağlı Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti arasındaki uluslararası yolun duble yapımının kısa sürece bitirileceğini müjdeledi.  

Ankara’da bulunan Başkan eski Ak Parti Iğdır Milletvekili adayı emekli Albay Cengiz Şeyran, ile beraber bugün Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Sağlam’ı makamında ziyaret etti.

Ziyareti sosyal ağ hesabında duyuran Aralık AK Parti ilçe Başkanı Hüseyin Şeylan; “Önceki dönem milletvekili adayımız Sayın Cengiz Şeyran ile birlikte Karayolları Genel Müdür Yardımcımız Sayın Ahmet Sağlam’ı makamında ziyaret ettik. Iğdır Nahçıvan duble yolunun kısa sürece bitirileceği müjdesini aldık. Genel Müdür Yardımcımıza alakasından dolayı teşekkürü bir borç biliriz.” Şeklinde paylaşımda bulundu.

Haber Tahir Kavri-Iğdır

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri