Başkan Türkan'dan facebook'ta yapılan eleştirilerine yanıt gecikmedi

Tutluca Belediye Başkanı Sadrettin Türkan'dan facebook'ta yapılan eleştirilerine yanıt gecikmedi.

Başkan Ahmet Sait Sadrettin Türkan: "Erdoğan düşerse dolar düşer" eleştirilerle ilgili dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Birbirinden kıymetli takipçiler, değerli dostlar; Birbirimizin fikirlerine saygı duyacağız evvela, tıpkı eleştirilerinizi hoşgörü ile karşılayıp hatta beğeni yapmış olduğum gibi, sizden de aynı hoşgörüyü beklemekteyim. 

Unutmayın ki bu partideyim ve bu parti sayesinde Tuzlucaya başta araç, gereç, asfalt olmak üzere Tuzlucalıya fayda geliyor.

Ben bu demiyorum kriz yok, ben demiyorum herşey güllük, diyorum ki dolar operasyonu Türkiyeye yapılan bir savaştır, Dünya politikalarında büyük tavizler koparmaya çalışıyorlar, Biden aylar önce demişti bunu, Orta Doğudaki en büyük problemimiz Erdoğan demişti.

Not: Duyuru...

Düşünceye ve fikir beyanına tahammülü olmayanlar kalkmış insanlıktan, demokrasiden, barıştan bahsediyor. Düşüncelerime, fikirlerime saygı duymayan takip etmesin beni, buyursun çıksın, kimseyi zorla tutmuyorum ama bana kötü yakıştırma yapıp haddizce hakeret eden gitsin o yakıştırmaları Anasında, Babasında arasın, vesselam.

Herkes haddini bildiği sürece, saygı çerçevesinde düşüncelerini beyan edebilir, terbiye sınırlarında.

Selam, Sevgi ve Muhabbetle.

(Iğdır) Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri