Ben Dilberin Macit...!

Ben Dilberin Macit...!

20 yaşında sadece ana dilimi ve kürtlüğümü savunmak için büyüdüğüm. Batman şehrinde bir mitinge katıldım. Polisler beni ve birkaç kişiyi yakalandılar, nezarette bize insanlık dışı uygulamalar ve işkenceler yaptılar. Hic alakam olmamasına rağmen üzerime bir sürü suç yüklendiler.

İradem dışında hazırladıkları tutanağı bana işkenceler yaparak kabul ettirdiler ve imzalattılar. Her ne kadar bunu mahkemede dile getirsemde mahkeme başkanı alay eder gibi gülüp geçiyordu.

Mahkeme bana 12 yıl 22 ay ceza verdi. 11 yıl yatıp çıktıktan sonra da hemen hemen her hafta polisler evimi basıyor. Eskiden olduğu gibi barbarca uygulamalarına devam ettiler.

2016 yılında Kürt çocuklarımız katledilmesin diye Erdoğan'a vicdanı bir mektup yazmıştım bu mektup yüzünden Şırnak cezaevinde bana işkence yaptılar ve onur kırıcı hareketlerde bulundular. Şuan gönderdiğim mektup yüzünden de bana bir sürü ceza vermişler.

Göz altına alınınca HKBD BAŞKANI Şemseddin Başak içinde işkence gördüm onu nereden tanıyorsun dediler. Bende kendisini sosyal medyadan tanıyorum dedim. Dünyada Barış istiyen biridir kendisini seviyorum dedim.

Bende adresini istiyordular. Şemseddin Başak aynı zamanda İ H.P  insana hizmet partisi genel başkanı kendisini bu konuda aradım uyardım .

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.