(Burhan Üral) Neden bir yastık Eşler ömür boyu neden aynı yatakta yatarlar

Neden bir yastık Eşler ömür boyu neden aynı yatakta yatarlar

Yatmak zorundalar mı? Tamam istedikleri zaman sarılsınlar birlikte uyusunlar ama herkesin yeri odası yatağı ayrı olamaz mı.?

Gelenek diye tabu diye insanlar ömürlerini bu işkenceyle mi geçirmek zorundalar. Efendim birbirlerini sevdikleri için birlikte yatıyorlar diyenleri duyar gibi oluyorum. Ne sevgisi kardeşim bu ülkede herkes birbirini severek mi evleniyor.

Diyelim seviyorlar birbirlerine deli gibi aşık iken evlendiler. Her gün uyurken farkında olmadan birbirlerinin; Horlamasını Geğirmesini Uykuda konuşmasını Ten kokusunu Ter kokusunu Os.r.k kokusunu Sabahları leş gibi ağız kokusunu çekmek zorundalar mı ? Buna hangi sevgi Hangi aşk dayanır. Bu bir gün değil, Bir ay değil, Bir yıl değil, Ölesiye işkence... Karı koca da olsa insanın kendine özel bir yatağı, yalnızlığının zevkine varacağı özel bir dünya seçeneği olsa kocasını daha çok sevmez mi sizce.?

Arada sarılmalar, sevişmeler, sarılıp uyumanın zevki daha başka olmaz mı., Gelenekler ve tabular ne kadar yer etmiş beynimize tüm insanlık ömür boyu kendine işkence ediyor. 

Derhal bu konuda da bir devrim şart bence. :) :) Biliyorum şimdi bir çok insan çevresinden çekindiği için bu yazı hoşuna gitse de beğen tuşuna basmaya cesaret edemeyecek. Yada yorum yazmayacak :) Elalem ne der ne düşünür diye...

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.