Danilo Şef, Kendi Restoranı Önünde Kendi Çalışanları Tarafından Darp Edildi

MasterChef Türkiye'nin sevilen jüri üyelerinden Danilo Zanna, kendi restoranı önünde kendi çalışanları tarafından dövüldü. Olayın, dün akşam Sarıyer'deki bir AVM'de bulunan restoran önünde gerçekleştiği öğrenildi.

İddiaya göre, Zanna'nın restoranında çalışan iki kişi, işten çıkarıldıkları için şefe saldırdı. Zanna'ya tekme ve yumruklarla saldıran çalışanlar, şefin yaralanmasına neden oldu.

Olay yerine gelen polis ekipleri, saldırganları gözaltına aldı. Zanna'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayın ardından bir açıklama yapan Zanna, "Bugün çok üzücü bir olay yaşadım. Kendi çalışanlarım tarafından darp edildim. Çok şaşırdım ve üzüldüm. Bu olayın peşini bırakmayacağım" dedi.

Zanna'nın avukatı, olayın yargıya taşınacağını belirterek, saldırganlara en ağır cezanın verilmesini istedi.

Olayın ardından MasterChef Türkiye'nin diğer jüri üyeleri, Danilo Zanna'ya destek mesajları yayınladı. Somer Sivrioğlu, "Danilo'ya geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Umarım sağlığına kavuşur" dedi. Mehmet Yalçınkaya ise "Danilo'nun yanındayım. Bu olayın takipçisi olacağız" dedi.

Olay, Türkiye'de büyük yankı uyandırdı. Birçok kişi, Zanna'ya geçmiş olsun mesajları gönderdi. Bazıları ise olayı kınadı ve saldırganların en ağır cezaya çarptırılması gerektiğini söyledi.

Olayın, Türkiye'de iş güvenliği ve işçi hakları konusunda tartışmaları da beraberinde getirmesi bekleniyor.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler
Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.