DOĞRUYSA YER YERİNDEN OYNAR

DOĞRUYSA YER YERİNDEN OYNAR.

DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ (DSÖ/WHO)'NE İTAAT ETMEYEN İTALYAN DOKTORLAR KORONAVİRÜS SIRLARINI KEŞFETTİ

Dünya Sağlık Örgütünün Coronavirüsten ölenlere otopsi yapmayın talimatına İtalyan doktorlar itaat etmediler ve ölüme sebep olan şeyin VİRÜS DEĞİL, BAKTERİ olduğunu buldular. Bu kan pıhtılarına neden oluyor ve hastanın vefatıne neden oluyor.

İtalya "Yaygın damar içi pıhtılaşması"ndan (Thrombosis) diğer bir şey olmayan Covid-19 denilen şeyi bertaraf ediyorlar.

Ve onunla savaşmanın yolu, yani tedavisi "antibiyotikler, iltihap gidericiler ve antikoagülantlar" iledir. ASPİRİN bu hastalığın zayıf şekilde tedavi edildiğini gösteriyor.

Dünya için bu sansasyonel haber, Covid-19 tarafından üretilen cesetlere otopsi yapan İtalyan doktorlar tarafından üretildi.

İtalyan patologlara göre diğer bir şey daha var, "Solunum cihazları ve yoğun bakım birimleri hiç gerekli değildi"

Bundan dolayı İtalya'da protokollerin değiştirilmesi başladı, İtalya'ya göre global salgın WHO tarafından meydana çıkarıldı ve yükseltildi, bu tedaviyi Çinliler biliyordu ve iş yapabilmek için bildirmediler.

Bakteri, hemde iltihap ve oksijen yetmezliği üreten 5G elektromanyetik radyasyon ile çoğaltılıyor. Covid-19'a yakalananların tek yapmaları gerekli olan 100 mg Aspirin ve Apronax ya da Parasetamol almak. Bunun sebebi, koronavirüsün kan pıhtılaşmasına neden olduğunun gösterilmesidir, bu da bedenin damarda kan pıhtılaşması geliştirmesine mecbur bırakır ve kan akmaz ve kalbe ve akciğerlere oksijen taşımaz, bu da nefes alamaması sebebiyle insanın hızla ölmesi ile sonuçlanır.

İtalya'da doktorlar ölü bedeni kestiler ve kol ve bacakları ve bedenin diğer kısımlarını açtılar ve damarların kan ile genişlediğini ve kanın pıhtılaştığını kavradılar ve tüm damarlar ve arterler pıhtılar ile doluydu, bu kanın normal şekilde akmasını ve tüm organlara, belli başlı beyne, kalbe ve akciğerlere oksijen sevkiyatını engeller ve hastanın vefatı ile sonuçlanır.

Bu teşhisi keşfedince, İtalyan Sağlık Bakanı hemen koronavirüs tedavi protokollerini değiştirdi... Ve hastalara 100 mg Aspirin ve Apronax vermeye başladı.

Ve bu hastalar iyileşmeye başladılar, bu yeni yöntemin neticesi olarak, Sağlık Bakanlığı tek bir günde 14,000 den fazla hastayı evlerine gönderdi. İtalya standardı bozdu, çünkü onlar zaten bunalmışlardı ve binlerce vefatın ciddi kaosu içindeydiler.

Şimdi WHO pek çok vefatı örtbas ettiği ve dünyada pek çok ülkede ekonomi çöktüğü için dava edilecek; bedenlerin otopsi yapılmadan hemen yakılmasını ya da gömülmesini ve bunların oldukça kirletici olarak etiketlenmesini neden emrettikleri şimdi anlaşılıyor.

Sadece aspirin de yetiyormuş. Haber Tahir Kavri

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri