Ehliyetsiz ve Alkollü Sürücü, Traktörüyle Polisten Kaçtı: 10 Kilometrelik Kovalamaca Kamerada

Manisa'nın Salihli ilçesinde, polisin dur ihtarına uymayan ehliyetsiz bir sürücü, traktörüyle kaçmaya çalıştı. Olay, dün akşam saatlerinde Salihli-İzmir karayolunda meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, şüphelendikleri bir traktörü durdurmak istedi. Ancak traktörün sürücüsü, polisin dur ihtarına aldırış etmedi ve kaçmaya başladı. Polis ekipleri, traktörü takibe aldı. Yaklaşık 10 kilometre süren kovalamaca sırasında, traktör sürücüsü, karşı yönden gelen araçlara da tehlike oluşturdu. 

Olayı gören bir vatandaş, cep telefonu kamerasıyla traktör ile polis arasındaki kovalamacayı kaydetti. Görüntülerde, traktörün polis aracını sollayarak kaçmaya çalıştığı, polis aracının da traktörü durdurmak için önüne geçmeye çalıştığı görülüyor. Kovalamaca, traktörün lastiğinin patlaması sonucu sona erdi. Traktör sürücüsü, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sürücünün ehliyetsiz olduğu ve alkollü olduğu belirlendi. Sürücüye, ehliyetsiz araç kullanmak, alkollü araç kullanmak, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak ve polisin dur ihtarına uymamak suçlarından toplam 8 bin 500 lira ceza kesildi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Vatandaşın çektiği görüntüler ise sosyal medyada paylaşılarak gündem oldu.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler
Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.