Gidiniz güneydoğu ve doğu anadoluya orda insanlık görün ayıp.
Bu haberi sesli dinle
Sesli okumayı belirlenen oranda dinlerseniz haber gerçek okuma olarak sayılır ve kazanç koruma sisteminden geçerse yazar kazancına eklenir.
Kırşehir'de Diyarbakır Tatlı Salonu...
Sırf Dükkanın İsmi " Diyarbakır " Diye Bakın İnsanların ekmek teknesini ne hale getirdiler...

Bumudur batan sevgisi, bumudur insanlık... Türk Kürd Çerkez Laz Kardeştir. Bu olayda polislerimiz niye yok? Olaya müdahale rtmiyor. Bu olayda olanlar ırkçılık yapılıyor.

Ve kınıyoruz hiçbiriniz vatan sevdalısı değilsiniz. Hepiniz terörizmsiniz. Irkçılığın rengi ve mehsebi yoktur. Sanki israil topraklarına girmişsiniz. Ayıp gidiniz güneydoğu ve doğu anadoluya orda insanlık görün ayıp.

Sizlere insanlığa sığmaz.. İnsanım diyen kişi bunu yapmaz.. Allah'ü Ekber Diyenler Hepsin inanaki dini yok. Prafakotölerdir.
Bilimi ilmi beyni mantığı olmayan koyun sürüsü ne olacak. Değerli vatandaşlarım yapılan davranışları bir vatandaş olarak kınıyorum.
Yazıklar olsun böyle düşünceye sahip olan insanlara ırkçılık yapan müslümanım diyen bir insanda olmaz. Halkın Sesi Tahir Kavri
Benzer Haberler
Bu haberin konusuna göre seçilen diğer içerikler de ilginizi çekebilir.
Yorum yapmak için giriş yapmalısınız.