Harika Bir Denge Topu Egzersizi için En İyi 8 YouTube Videosu

Antrenmanlarınızda denge topu kullanmalı mısınız? Evet, kesinlikle yapmalısınız, çünkü bir denge topu birçok fayda sağlar. En iyi faydalardan birkaçı, daha güçlü çekirdek kasları, gelişmiş esneklik ve daha iyi duruş içerir.

Başlangıçta, nasıl doğru bir şekilde dengeleneceğini öğrenmek zor olabilir, ancak ritminizi bulduğunuzda, denge toplarının eğlenceli ve kullanımının kolay olduğunu keşfedeceksiniz.

Egzersiz rutininizi yükseltmek istiyorsanız, YouTube'daki bu ücretsiz dersleri deneyin. Hafta boyunca, vücudun farklı bölgelerini hedef alacak ve tam vücut denge topu antrenmanı ile sonuçlanacaksınız.

1. Sandık | Fit Gent'in Stabilite Topu Göğüs Egzersizleri

Denge topunuzun tozunu alın ve ilk güne göğüs bölgesini hedefleyerek başlayın. Bu egzersiz rutini, başlangıç ​​seviyesindeki etkili antrenmanlardan ileri seviyeye doğru ilerler ve sekiz denge topu egzersizi içerir.

Başlangıç ​​egzersizlerinin gerçekleştirilmesi nispeten kolaydır ve top duvarı şınavları ve top diz şınavları gibi hareketleri içerir. Bununla birlikte, hareketler daha karmaşık hale gelir ve plyo şınav gibi ileri düzey egzersizlerle sonuçlanır.

Daha fazla denge topu antrenmanlarına ilgi duyuyorsanız, Fit Gent YouTube kanalına gidin . Burada basit, izlemesi kolay egzersiz videolarından oluşan bir seçki bulacaksınız.

2. Silahlar | Kollar için CDornerFitness Stabilite Topu Antrenmanı

Ardından, kollarınız için güzel bir denge topu antrenmanımız var. Tüm sınıf 25 dakikadan biraz fazla sürüyor ve CDornerFitness YouTube kanalından eğitmen Christina Dorner tarafından yönetiliyor.

Kol egzersiz sınıfı hızlı bir ısınma ile başlar ve ardından her egzersiz için 45 saniyelik çalışma ile devam eder. Dahil edilen bazı egzersizler daire tahtaları, top şınavları ve triseps presleridir. Christina, her hareketi nasıl gerçekleştireceğinden emin olmayanlar için ilerledikçe her bir etkinliği açıklıyor.

Tüm vücudunuzda güçlü, tonda kaslar ister misiniz? Öyleyse, Christina'nın kanalındaki diğer egzersiz videolarına bir göz atın.

3. Bacaklar | Natalie Jill Fitness Alt Vücut Dengesi Top Egzersizi

Birkaç farklı kas grubunu çalıştırmak için bir denge topu kullanabilirsiniz. Bu antrenman sınıfında bacakları, kalçaları ve iç uylukları hedefleyeceksiniz.

Alt bedeninizi ihmal etme eğilimindeyseniz, bu sınıf mükemmel bir seçimdir. Egzersiz rutini oldukça basittir ve evde sadece birkaç dakika içinde yapabilirsiniz. Bununla birlikte, hareketleri daha zorlu hale getirmek istiyorsanız, Natalie videoda birkaç varyasyonu gözden geçiriyor.

Natalie Jill Fitness YouTube kanalında vücut ağırlığı antrenmanlarının yanı sıra daha fazla denge topu videosu izleme seçeneğiniz var .

4. Karın | Heather Robertson'ın Denge Topu Karın Egzersizi

Dördüncü gün, çekirdeği, özellikle de abs'i hedeflemekle ilgilidir. Denge topunun dengesiz doğası nedeniyle, kaslarınız fazla mesai yaparak ciddi yanıklara neden olur.

Heather'ın egzersiz sınıfı 40 saniye çalışma ve 10 saniye dinlenmeden oluşuyor. Dua egzersizi, diz hareketleri ve kalça kaldırma, denge topunuzla yapacağınız hareketlerden bazılarıdır.

Bunun gibi 30 dakikalık yoğun bir antrenman kalori yakacak ve kalp atış hızınızı artıracaktır. Ders tatmin edici bir soğuma ve esneme ile son bulur ve muhteşem karın antrenmanınızı tamamlar.

Egzersiz rutininize daha fazla egzersiz eklemek için Heather Robertson YouTube kanalını ziyaret edin . Ayrıca, kanalında farklı kas gruplarını hedefleyen birkaç harika oynatma listesi var.

5. Geri | Herbalife Nutrition'ın Bel Dengesi Topu Antrenmanı

Artık sırt kaslarınızı çalıştırmaya odaklanmanın zamanı geldi. Sırt egzersizleri yapmak, çekirdeği güçlendirmeye, sertliği hafifletmeye ve duruşu iyileştirmeye yardımcı olur. Ayrıca, sırt ağrınız varsa bu egzersizler size yardımcı olabilir.

Samantha, bacak kaldırma, sırt uzatma ve düz bacak köprüsü ile tamamlanmış basit bir alt sırt denge topu rutininde size yol gösterir. Antrenman kısa ve tatlıdır, sadece 10 dakika uzunluğundadır ve egzersiz yapmak için enerjiniz veya zamanınız olmadığı günler için idealdir.

Ek olarak, daha fazla egzersiz dersi arıyorsanız , Herbalife Nutrition'ın YouTube kanalı birçok farklı fitness oynatma listesi sunar.

6. Tüm Vücut | Caroline Girvan'ın Tüm Vücut Denge Topu Antrenmanı

Bu 30 dakikalık tam vücut antrenmanı, her gün bir denge topu dersi vermek istemeyen ama yine de bunu iyi bir şekilde kullanmak isteyenler için mükemmel bir seçimdir.

Bu evde denge topu antrenmanını düzenli egzersiz programınızın bir parçası yapın ve üst bedeniniz, alt bedeniniz ve çekirdeğiniz boyunca yanmayı hissedeceksiniz!

Rutin, 40 saniyelik egzersiz ve 20 saniyelik dinlenmeden oluşan iki tur 15 egzersiz içerir. Bir turu tamamladığınızda, tekrarlanır ve yoğun, yağ yakıcı bir antrenmanla sonuçlanır. Bu videoyu beğendiyseniz, Caroline'ın kanalındaki diğer egzersiz derslerine göz atabilirsiniz.

7. Streç | Mor Haim'in İsviçre Topu Germe Egzersizleri

Egzersizden önce veya sonra olsun, germe, kaslarınızı güçlü tutmanın, kan dolaşımı sağlığını iyileştirmenin ve esnekliği geliştirmenin önemli bir parçasıdır . Germe, egzersiz sırasında herhangi bir yaralanmayı da önleyebilir.

Öyleyse neden egzersiz rutininizden önce ve sonra tüm vücudunuzu germek için denge topunuzu kullanmıyorsunuz? Bu nazik esneme dersinde Mor'a eşlik edebilirsiniz; farkı hissetmek sadece 15 dakika sürer.

Stabilite topu antrenmanlarına ek olarak, kanalda çeşitli fitness seviyeleri için başka egzersiz sınıfları bulunur, böylece ister başlangıç ​​seviyesinde olun ister uzman olun, size uygun bir video bulacaksınız.

8. Yoga | Candace Cabrera'nın Denge Topu Yogası

Yoga, gerginliği atmak, rahatlamak ve kendinizi merkeze almak için etkili bir yol olabilir, ancak bir yoga seansını denge topu üzerinde de tamamlayabileceğinizi biliyor muydunuz? Candace'in videosu, gününüzden sadece 20 dakikanızı alan, rahatlatıcı bir başlangıç ​​yoga egzersizi arıyorsanız mükemmel .

Hem yeni başlayanlar hem de sadece yogayı sevenler bu diziden faydalanacak. Bu denge topu seansını bitirdikten sonra, tam olarak vücudunuzun ihtiyaç duyduğu şey olduğunu görebilirsiniz.

Yoga, meditasyon veya hızlı bir HIIT egzersiz seansıyla ilgileniyorsanız, YouTube kanalına göz atmaktan çekinmeyin .

Egzersiz Rutininizi Yükseltmek için Değerli Stabilite Topu Egzersiz Dersleri

Haftalık egzersiz rutininize herhangi bir egzersiz ekipmanı eklemeniz gerekiyorsa, bu bir denge topu olmalıdır. Bunun en önemli nedenlerinden biri, vücudunuzdaki tüm kas gruplarını hedef alan bir denge topu kullanabilmenizdir.

Bu nedenle, karın kaslarınızı güçlendirmek için denge topunu kullanabilirken, kollarınızı çalıştırmak veya bazı basit esneme hareketleri yapmak için de kullanabilirsiniz. Ücretsiz olarak harika bir denge topu antrenmanı yapmak istiyorsanız, bu YouTube sınıflarını antrenman rutininize entegre etmeyi düşünün.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri