HDP Iğdır İl Örgütü Olağanüstü Kongre Kararı Aldı

HDP Iğdır İl Örgütü Olağanüstü Kongre Kararı Aldı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Iğdır İl Örgütü olağanüstü kongre kararı aldı. Iğdır HDP kararı bugün (30.10.2020) düzenlemiş olduğu bir basın açıklamasıyla halka duyurdu. Buna göre Iğdır HDP kırk beş gün içerisinde olağanüstü il kongresini yapacak.

Kongre komisyonu şu isimlerden oluştu

İl örgütünü kongreye götürecek olan komisyon şu isimlerden oluştu: Kemal Seyrek, Nusret Aras, Yaşar Sarıtaş, Oya Malgaz, Şerafettin Kızılay, Burhan Ebren, Adem Açıklan, İsmail Tikit ve Mehmet Sekman…

Basın açıklamasını okuyan kongre komisyon üyesi ve İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Sarıtaş: “30 Ekim 2020 itibariyle HDP il teşkilatı olarak olağanüstü kongre kararı vermiş bulunmaktayız.

Değerli Iğdır halkı, bilindiği üzere partimiz AKP ve MHP faşist bloğuna karşı bir mücadele yürütmektedir. Demokrasi ve özgürlük mücadelemizi daha kuvvetli kılmak için, mücadele çıtamızı yükseltmek için, halkımızla el ele vererek il örgütümüz bu saatten itibaren kongre kararı alınmış ve süreci başlatmış bulunmaktayız.

Her zaman partisinin yanında yer alan onurlu duruşuyla mücadelemize güç katan, halkımızla, gençlerimizle, kadınlarımızla, emek veren yoldaşlarımızla beraber bu süreci başlatıyoruz.  Bu sürece katkı sunacak her kesimi, Azerisi, Kürdü, Terekemesiyle, genci yaşlısıyla, partimizin çatısı altında birleşmeye ve kenetlenmeye davet ediyoruz.

Başaracağız, başaracağız, muhakkak başaracağız. HDP kongre komisyonu olarak herkese sevgi ve saygılarımızı sunuyor, geldiğini için çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Haber Tahir Kavri

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri