HEDEF ALİ KEMAL AYAZ MI? IĞDIR MI?

Son günlerde sistematik bir şekilde gerek AK Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz’a ve gerekse Ali Kemal Ayaz üzerinden Iğdır’a yapılması plânlanan yatırımlara karşı bir kampanya düzenlenmekte.

Bazı basın yayın organlarında yer alan haberlerle gündeme gelen sözde bazı ihalelerin AK Parti’ye yakın veyahut Ali Kemal Ayaz’ın akrabalarına verilmesi konusu gerçeği yansıtmamaktadır. Ali Kemal Ayaz’ın kardeşine adrese teslim ihale verildiğini iddia etmek sadece ve sadece yapılacak olan yatırımların gecikmesine veya iptal edilmesine sebep olmaktan öteye geçmemektedir.

Ali Kemal Ayaz’ın kardeşi müteahhitliğe yeni başlamış değildir. Ali Kemal Ayaz AK Parti İl Başkanı olmadan önce de kendisi Iğdır’da işler yapmakta ve ihalelere girmekteydi. Kaldı ki kardeşi il başkanı diye bir kişinin ticaret yapmaması gerektiğini beklememek saflık olmaktan başka bir şey değildir. Ayrıca şuanda gündemde tutulmaya çalışılan ihale konusunda detaylar bilerek kamuoyundan gizlenmektedir. Araştırmalarımız sonucu söz konusu ihalenin büyük bir kırımla alınmış olduğunu ve maliyetine çok yakın bir tutarla teklif verildiğini öğrendik. 

Iğdır’da hali hazırda yapılmakta olan asfaltlama, içme suyu hattı, kanalizasyon gibi bütçesi yüz milyonları bulan ihaleleri kimlerin aldığı, kimlerin bu işleri yürüttüğünü bilmeden, araştırmadan Ali Kemal Ayaz üzerinden yapılması planlanan yatırımları sabote etmek Iğdır’a zarardan başka bir şey getirmemektedir.

Yukarıda da belirttiğimiz üzere maliyetleri yüz milyonları bulan yatırımların salt belediyenin veyahut ilgili kurumların aylık ödenekleriyle yapılmasının mümkün olmadığı herkesin malumudur. Bu yatırımların ödenekleri bizzat İl Başkanı Ali Kemal Ayaz’ın ve AK Parti Iğdır teşkilatının da gayretleri sonucu karşılık bulmuştur.

Sayın Ayaz’ın hizmetleri, ilimiz için gösterdiği çabalar, yapılan ve yapılması plânlanan yatırımlar için harcadığı çabalar herkesin malumudur. Ali Kemal Ayaz üzerinden Iğdır’a yapılan hizmetleri hedef almak sadece ve sadece Iğdırlılara zarar vermektedir.

Kaynak: Hudut Gazetesi

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri