Iğdır Devlet Hastanesi Acillik İçindedir

Iğdır Devlet Hastanesi Acillik, Biz Söylüyorsak Bir Nedeni Vardır.

Iğdır devlet hastanesi acil servisi’nde vatandaşlar kalabalıktan dolayı sıra bulamıyor.

Özellikle çocuk acil servisi doktorlar ise hastalara kabahatli hakaretler yaptırıldığı şikayetler var. Acil Bölümü vatandaşlara yetmiyor. Şehir nüfusuna göre hastane sayısının eksik kalması hastanelerin kalabalık olmasını ve bulaşıcı hastalıkların daha çabuk yayılmasını sağlıyor.

 Hastanede vatandaşlar sıra bulamıyor, randevu aldığında bile 1-2 ay sonraya randevu bulabiliyorlar. Hem doktor hem de hastane eksikliğimiz var. Tüm bunların yanında bir de hastanenin acil servisi çok kalabalık, sıra beklerken daha da hastalanıyorlar. Hastalara refakat edenler bulaşıcı hastalıklara yakalanıyor. İlimize bir hastane daha şart aynı zamanda hastalar gece yarış saat 2'de Erzurum, Kars, Van ve yol alıyorlar.  Yetkililerden hastane konusunu bir an önce değerlendirmeye almalarını talep ediyoruz. Durum git gide zorlaşmaya başladı.” açıklamasını yaptım.

Kış ve yaz aylarında bulaşıcı hastalıkların yoğunlaşmasıyla beraber kalabalıklaşan hastaneler ile ilgili gözler Iğdır sağlık il müdürüne çevrilmiş durumdalar.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.