“Iğdırlı gençlerimize sahip çıkacağız” Fuzuli işlerde bulunmayınız

“Iğdırlı gençlerimize sahip çıkacağız” Fuzuli işlerde bulunmayınız.


Tahir Kavri, Iğdır’ın ve Iğdırlıların sorunlarına değinerek açıklamalarda bulunmak istiyorum.

Iğdır’da gençlere istihdam sağlanmadığı için Iğdırlı gençlerin Iğdır’dan göç ettiğini belirten Tahir Kavri; “Genç nüfusumuzun işsizlik sebebi ile göç etmesi Iğdır’ın bilinen en büyük derdidir. 

Oysaki işadamı Cantürk Alagöz gibi işadamları istihdam alanı sağlansa göç veren değil göç alan bir şehir oluruz.

Bu yüzden değişim şart diyoruz. Iğdır'ımızı ileriye taşıyacak güç gençlerdedir bu yüzden gençlerimize sahip çıkacağız. Ayrıca günümüzün en büyük tehlikesi olan madde bağımlılığı ve alkol gençlerimizi örümcek ağı gibi sarmaya devam etmektedir.

Ceza evleri fidan gibi gençlerimizle dolu. ve affı gerçekleştiremiyorlar. Ceza evlerinde bulunan fakat adil yargılanmayan binlerce. vatandaşımızın topluma yeniden kazandırılmasını istiyoruz.

Iğdır’in sorunları saymakla bitmez

Iğdır’da sorunların açık olduğunu ama bir türlü çözüm getirilmediğini aktaran Tahir Kavri; “Gençlere bir fabrika kurup Iğdırlı gençlerimize çalışma sahası kazandırmaktır. Kısacası yazık bu şehri harcıyorlar biz tüm bunlar için hizmet verecek milletvekili değişim şart diyoruz. Değiştireceğiz diyoruz, birlik ve beraberlik değişim olması şart diyorum.” diyerek konuşmamıı sonlandırıyorum.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.