IĞDIR BELEDİYE BAŞKANI YAŞAR AKKUŞ’UN HAFTA SONU MESAİSİ YOĞUN GEÇTİ

IĞDIR BELEDİYE BAŞKANI YAŞAR AKKUŞ’UN HAFTA SONU MESAİSİ YOĞUN GEÇTİ

 

Belediye eş Başkanı Yaşar Akkuş, hafta sonu tatilinde açılış,taziye, hasta ziyareti ve hayır işlerine katıldı.

İlk olarak HDP’nin 3. İl Kongresine katılan eş Başkan Akkuş daha sonra ilimizde yeni açılan Hamamın açılış kurdelesini kesti. 

Burada yaptığı konuşmada, Bu Hamamı çok bekledik hamamı düzenli kullanan biri olarak Nuri Bey ve Servet Bey bizleri çok bekletti fakat sonunda açtık her ikisini de tebrik ediyorum.

Ekonomik krizin yoğun olarak hissedildiği ilimizde girişimci ruhlarını ön plana çıkararak, böyle bir yatırım yapmaları hem Iğdır'ımızın temel ihtiyaçlarından biri olan bu hamamı Iğdır'a kazandırdıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Bu Vesile ile Ticaret odası başkanı Kamil Arslan’a teşekkür ediyoruz.

Bu Proje yapılırken Serka’dan ciddi bir destek aldı kendisine teşekkür ederim dedi. 

Başkan Akkuş, İki çalışkan güler yüzlü hemşerimiz Iğdır’ımıza bu güzelliği kattılar. Iğdır'ı Iğdır yapan her krizde ve bugünkü krizde olduğu gibi, direnen, üreten, krize rağmen ayakta kalan, çabalayan, istihdamı sağlayan, bu kardeşlerimizi tebrik ediyorum Iğdır’ımıza hayırlı olsun dedi.

Iğdır belediye Başkan Yaşar Akkuş, kız isteme merasimine katıldı ve evliliğe ilk adım atan çiftlerin söz yüzüklerini takarak, mutluluklar diledi. Daha sonra düğün ve hasta ziyaretlerine katılan Belediye Başkan Yaşar Akkuş, İlimizin sevilen iş insanı Mehmet Sürkit’in Vefat eden annesinin taziyesine katıldı.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri