İstanbul'da sağanak yağış

İstanbul'da sağanak yağış etkili oluyor. Yağmurdan korunmak isteyenler, otobüs duraklarına, kapalı mekanlara ve köprü altlarına sığındı. Sağanak nedeniyle bazı bölgelerde trafik yoğunluğu oluştu. Bazı araçlar yolda mahsur kaldı. Çatalca'da bir elektrik direğine yıldırım düştü. İstanbul’da etkili olan sağanak yağışla birlikte Bakırköy sahil yolu oluşan su birikintileri nedeniyle tamamen trafiğe kapandı. Sahil yolunda çok sayıda araç mahsur kalırken, ekiplerin su tahliye çalışmaları sürüyor.

D-100 Karayolu üzerinde su birikintileri oluşurken, vatandaşların bir bölümü araçlarını yol kenarına çekerek, yağmurun dinmesini bekledi.

Hafta sonu dolayısıyla Sarıyer'de sahile ve ormanlık alanlara pikniğe giden vatandaşlar, yağmurdan olumsuz etkilendi.

 

Meteo istanbul? Kadıköy hava durumu? Çatalca hava durumu? Üsküdar hava durumu hakkında ayrıntılı bilgiler!

Son dakika istanbul; Yağışlar yer yer kuvvetli olacak İstanbul genelinde Marmara'nın doğusun ile kocaeli, sakarya, bursa, bilecik ve çevrelerindeki yağışlarda yine akşam saatlerine kadar yer yer kuvvetli olarak devam edecek. Gece saatlerinden sonra ise artık hem İstanbul'da artık Marmara'nın doğusundaki yağışlar azalacak. O bölgelerde yaşayan vatandaşlarımız da bu web sitesinden bir kez daha uyarmış olalım, bu noktada sevgili okuyuıcular özellikle İstanbul hava durumu nu yakından takip ediyoruz. Radar görüntüleri İstanbul yağmur yağışı ne kadar kuvvetli olduğunu gösteriyor. Bu noktada meteoroloji sitesindeki izlediğiniz noktadaki o yeşil görünen bulutlar İstanbul'un Avrupa Yakası'ndan batıya doğru doğru gittiğini görüyoruz, bu noktada Anadolu Yakası'nda istanbul sel yağışı etkili olacak. Yalova, Kocaeli, Bursa'da etkili olacağını görüyoruz. Meteo İstanbul Genel Müdürlüğü dakika, dakika gelişmeleri takip ediyor ve uydulardan gelen sıcağı sıcağına bilgileri de bizlerle paylaşıyor ve  sizlere aktarıyoruz. Şu dakikalarda Marmara Bölgesi'nin hemen İstanbul'un güneyinde kümelenmiş bu bulutlar bu gece de akşam saatlerinde de etkili olacak ve doğuya doğru Kocaeli'den Sakarya'ya Bursa'ya Yalova'ya doğru gidiyor. Bu noktada özellikle yarın da bu illerde kocaeli-sakarya bilecek Bursa'da kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Bununla da kalmıyor İç Anadolu Bölgesi'nde Sinop Kastamonu Çorum Çankırı Kırıkkale ve Ankara'nın doğusunda da istanbul yağmur u gibi kuvvetli sağanak yağış etkili olacak. Marmaray'ı, iç Anadolu'yu ve Karadeniz'de özellikle kıyı kesimlerinde sağanak yağış kuvvetli vuracak. Bu çerçevede tüm yetkilileri ve vatandaşlarımızı bu web sitesinden uyarıyoruz. Dikkatli olun ve yaşlılar ile çocukların mecbur kalmadıkca dışarıya çıkmamaları konusunda uyarıyoruz.!

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında
Son Haberler