(Iğdır) AK Parti’mizin 23. Yıl Dönümünü Coşkuyla Kutluyoruz

Bu haberi sesli dinle

Sesli okumayı belirlenen oranda dinlerseniz haber gerçek okuma olarak sayılır ve kazanç koruma sisteminden geçerse yazar kazancına eklenir.

Gerekli Dinleme Yüzdesi: 80%
Dinlemeye hazır 0%
(Iğdır) AK Parti’mizin 23. Yıl Dönümünü Coşkuyla Kutluyoruz

Sayın Milletvekilimiz Cantürk ALAGÖZ, İlçe Başkanlarımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, teşkilatımızın değerli üyeleri ve kıymetli hemşerilerimiz,

Bugün, partimizin 23’üncü yıl dönümünü kutlamak üzere bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 14 Ağustos 2001 tarihinde, sadece ülkemizin değil, aynı zamanda gönül coğrafyamızın da umudu olarak kurduğumuz AK Parti’miz, ilk günden bu yana halkımızın refahını, mutluluğunu ve geleceğini en öncelikli hedef olarak benimsemiştir.  

Geçen 23 yıl içinde, ülkemizin her köşesinde, her vatandaşımıza daha iyi bir gelecek sunmak için kararlı adımlarla ilerledik. Büyük Türkiye ideali doğrultusunda, milletimizin huzur ve refahını temin etmek için gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Bu süreçte, attığımız her adımda siz değerli dava arkadaşlarımızın desteği ve katkısı bizim için en büyük güç kaynağı olmuştur.

AK Parti’nin başarısının ardında yatan en büyük etken, teşkilatımızın her kademesindeki fedakar ve vefakar çalışma arkadaşlarımızın azmi ve inancıdır. Sizlerin sayesinde, partimiz milletimizin gönlünde taht kurmuş ve Türkiye siyasetinde güçlü bir yer edinmiştir. Her birinizin bu başarıdaki payı büyüktür, bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bugün burada, geçmişten bugüne elde ettiğimiz başarıları kutlamakla kalmıyoruz; aynı zamanda geleceğe dair hedeflerimizi bir kez daha gözden geçiriyoruz. Daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye için yapacak çok işimiz, kat edeceğimiz uzun bir yol var. Bu yolda, birlik ve beraberlik içinde, omuz omuza vererek ilerleyeceğimizden şüphem yok.

Katılım sağlayarak bizleri onurlandıran tüm dava arkadaşlarıma, teşkilatımızın her bir üyesine ve kıymetli hemşerilerimize gönülden şükranlarımı sunuyorum.

23’üncü yıl dönümümüz kutlu olsun, nice başarılarla dolu yıllara!

AK Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak gelişmelerden haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapmak için giriş yapmalısınız.

Aynı konudan

Benzer Haberler

Bu haberin konusuna göre seçilen diğer içerikler de ilginizi çekebilir.

Tümünü görüntüle