Iğdır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Resul Deveci'nin Kurban Bayramı Mesajı

Iğdır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Resul Deveci'nin Kurban Bayramı Mesajı

Değerli Hemşehrilerim,

Kurban Bayramı’nın manevi huzurunu hep birlikte yaşıyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar, toplumsal dayanışmanın, birlik ve beraberliğin en güçlü hissedildiği zamanlardır. Bu anlamlı günlerin, yüreklerimizde sevgi ve hoşgörüyü yeşertmesini, karşılıklı anlayış ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin yaşanmasını temenni ediyorum.

Kurban Bayramı, paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha hatırlatan müstesna günlerdendir. Bu bayramın, toplumumuzda barış, kardeşlik ve huzur ortamını pekiştirmesini diliyorum. Sevdiklerinizle bir arada, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.

Bayram coşkusunu yaşarken, çevre bilinci ve duyarlılığını elden bırakmamanın önemine de dikkat çekmek istiyorum. Özellikle kurban kesimi ve bayram ziyaretleri sırasında çevremizi temiz tutma ve doğal kaynaklarımızı koruma sorumluluğunu unutmamalıyız. Çevremize göstereceğimiz özen, gelecek nesillere bırakacağımız en değerli miraslardan biridir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı’nın ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini, dünyada barış, dostluk ve kardeşliğin hâkim olmasını diler, bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

Saygılarımla, Iğdır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Resul Deveci

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler
Son Haberler
22 Haz 2024 18:10 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
21 Haz 2024 21:29 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri