Iğdır Devlet Hastane Başhekimi Vatandaşları dinliyor Vatandaşlar Kan Ağlıyor

Allah'a yar ve yardımcılarımız olsun.

Ufak bir tatsızlıklar olursa hemen diğer illerde sevkler ellerimize veriyorlar. Onların fakirliği çaresizliğini umursamaz. Diğer illerden nasıl gidecekleriniz umursamazlar.

"Başhekimin makamında yine vatandaşların raporları red edilince Başhekimin makamına akın ettiler. Sayın başhekim tarafından vatandaşların dikkatlice dinlendiği öğrenildi.

Vatandaşların iyi bir dinleyici tarafından dertlerinin dinlenmesi memnuniyet oluşturdu. Dertlerini anlatan vatandaşların, rapor yöndeki psikolojik olarak rahatlanmadılar öğrenildi. Dertleri dinlenilen vatandaşların umutsuz olarak evlerine gittikleri gözlemlendi.Vatandaşların dertlerinin her haftanın perşembe gününde raporlar almak için hergün heyetinin kapından izdiham var.

Sonra raporlar red edilince vatandaşların dertlerinin dinlenilmesi gerektiği görüşleri dile getiriliyor. En azından vatandaşlar her gün dertlerini anlatarak psikolojik olarak rahatlayacakları sanılıyor." Koskoca bir ilde bir hastane var. Bu vatandaşlara yetmezmi! Teşekkülü doktorlar yok. Ve teşekküllü çözümleyicileri yok.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler