İRAN'A HAARP SALDIRISI YAPILDI MI?

İRAN'A HAARP SALDIRISI YAPILDI MI?

HEDEFTEKİ BUŞEHR KENTİNDE 5.20 VE 6.19 SAATLERİ ARASINDA 4.9 İLE 4.5 ARASINDA 2 DEPREM OLURKEN 755 KM ÖTEDE DE ALEV TOPUNA DÖNÜŞEN UKRAYNA UÇAĞI 5.50 DE DÜŞÜYORDU. BUŞEHR NEDEN HEDEFTE İDİ ÇÜNKÜ NÜKLEER ÜS VARDI.

Amerika Kasım Süleymani' yi vurdu. Bunun üzerine 7 Ocak Gecesi İran Füzelerle Irak'taki üssünü vurdu. O gece ise başka bir olay 8 Ocak sabahı yaşandı. Basra Körfezindeki Buşehr kentinde sabah 5.20 de 4.9 şiddetinde bir deprem oldu. Bizce atmosfer üzerinden Elektromanyetik olarak saldırı yapıldı. Bu gücün milyonlarca güçteki elektrik akımının toplu halde olduğunu düşünün. Saatler 5.50 olduğunda Tahran Havalimanın dan havalanan Ukrayna uçağı birdenbire alev topuna dönüşüp yanarak düştü. TV lerde bu görüntüleri haberlerde izledik. Saatler 6.19 olduğunda Buşehr kentinde ikinci bir deprem oldu. Şiddeti 4.5 oldu.

Buşehr ile Tahran arası düz bir hat çizildiğinde 755 KM dir. Bu bölge üzerinde o saatler arasında elektromanyetik şiddetli bir güç den etkilenen uçak düştü mü Evet. Nükleer Silahlara sahip olan ve İsrail'i Füzelerle tehdit eden İran'ın Nükleer çalışmaları yaptığı üslerden bir tanesi nerede? Basra kıyısındaki Buşehr de neden hedef olduğu belli değil mi. Çünkü karşı arap yarımadasındaki ülkenin adı da Kuveyt ve Amerikan Üssü var. O yüzden senelerdir İran'a Haarp ile saldıran Amerika ile İran arasındaki savaş Irak-Suriye-Yemen üzerinde olacaktır. Bu konuda ilk fikri veren Aydın Üniversitesinden Ramazan Kurtoğlu'nun attığı Tweet oldu. Üzerinde çalıştık bu teori çıktı. 

İsteyen inanır istemeyen inanmaz. ama Haarp denen konu üzerinde ABD 35-40 yıl önce başlayan tartışmalar bilim adamlarınca yapılıyordu. Bugünde öyledir. Jerry Smith ve Nic Begic'in kitaplarını tavsiye ederim. Kıyamet Silahı olarak basıldılar...

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri