İstanbul’da bıçaklı saldırıda ölen Diyarbakırlı Ramazan Hoca’nın katil zanlısı yakalandı

İstanbul Fatih’te dün akşam saatlerinde bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Diyarbakırlı Ramazan Hoca’nın katil zanlısı polis tarafından yakalandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 20.00 sıralarında Fatih Karagümrük Mahallesi’nde bulunan bir kahvehanede oturan Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak bilinen Ramazan Pişkin (55), kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Pişkin’i hastaneye kaldırdı. Ancak Pişkin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

EMNİYET GÖREVLİLERİ TARAFINDAN YAKALANDI

Olayın ardından kaçan saldırganın yakalanması için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Ekipler, güvenlik kameralarını inceleyerek saldırganın eşkalini belirledi. Yapılan operasyonla saldırganın E.B. (32) olduğu tespit edildi. E.B., bugün öğle saatlerinde Fatih’te bir adreste yakalanarak gözaltına alındı. E.B.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Öte yandan, Ramazan Pişkin’in Diyarbakır’da tanınan bir din adamı olduğu ve İstanbul’a gelmeden önce Diyarbakır’da bir dergahın başında bulunduğu öğrenildi. Pişkin’in cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Pişkin’in yakınları, saldırının nedenini bilmediklerini ve adaletin yerini bulmasını istediklerini söylediler.

ALİ YERLİKAYA TWİTTER HESABINDAN YAYINLADI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak bilinen Ramazan Pişkin İstanbul Fatih’te dün uğradığı bıçaklı saldırıda maalesef hayatını kaybetmişti. İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar sonucu Ramazan Hoca’nın katil zanlısı E.B. yakalanmıştır. Kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Ramazan Hocaya Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun.” dedi.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler
Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.