KURUMSAL İŞBİRLİĞİ DAVETİ

https://www.sivilkumbara.com/

KURUMSAL İŞBİRLİĞİ DAVETİ

08.05.2020 tarihinde sivil toplum kuruluşlarına maddi kaynak oluşturmak, faydalı ve yararlı bir sosyal medya sunmak amacıyla başlatmış olduğumuz SİVİL KUMBARA sosyal ağ(sosyal girişim projesi) yazılımı tamamlanma aşamasına gelmiştir.

Haber Tahir Kavri

Söz konusu uygulama şu anda video paylaşım portalı biçiminde çalışır durumdadır ve muhtemel sorunlara karşılık testlerimiz devam etmekte ve yazılım geliştirme çalışmalarımız tamamlanma sürecindedir.

Söz konusu yazılıma 15.12.2020 tarihine kadar aşağıda belirtilen özellikler de dahil edilerek eksiksiz bir sosyal ağ platformu olarak, sivil toplum kuruluşları ilk sırada olmak üzere ülke ve dünya  genelindeki kurum ve fertlerin kullanımına sunulacaktır.

•         Web uyumu

•         Tekil ve çoğul fotoğraf paylaşımı

•         Durum ve hikaye paylaşım özelliği

•         Keşfet özelliği

•         Mesajlaşma fonksiyonları

•         E-ticaret modül eklentisi

•         Yorum yap menüsünün zenginleştirilmesi

•         İlan ekleme modül eklentisi

Platform söz konusu reklam tanıtım, ilan vb. Aktiviteler yoluyla gelir sağlayacaktır. Platformdan elde edilen gelirin büyük bir kısmı üye kurum ve kuruluşlara almış oldukları etkileşimlerle orantılı olarak geri aktarılmak üzere dizayn edilmiştir.

Söz konusu gelirin bir bölümü ise STK lar tarafından oluşturulan bir kurul ile iş birliği yapılarak,sivil toplum kuruluşlarının projelerine finansman desteği olarak sunulacaktır. 

Ancak gerek projenin başarıya ulaşabilmesi, gerekse başarı sağlaması durumunda elde edilecek maddi kaynakların doğru kurumlara, doğru amaçlar çerçevesinde aktarılabilmesini sağlamak amacıyla kurumunuz ve diğer kurumlar  ile koordinasyon ve iş birliği sağlamak istiyoruz. Gerekli incelemeleri ve değerlendirmeleri yapmanızı rica eder,iyi çalışmalar dileriz.

Link üzerinden ayrıntıya ulaşabilirsiniz   https://www.Sivilkumbara.Com/

Sivil Kumbara Ekibi

  Tel : 0 850 305 53 73

E-posta: info@sivilkumbara.Com

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri