Maltepe Piazza AVM’de bir şahıs atlayarak intihar etti

İstanbul Maltepe’de bulunan Piazza AVM’de dün akşam saatlerinde bir kişi kendini tırabzanlardan aşağı bırakarak intihar etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, saat 19.00 sıralarında Cevizli Mahallesi Tugay Yolu Caddesi’ndeki Piazza AVM’de meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen bir kişi, AVM’nin 3. katından kendini boşluğa bıraktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde şahsın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekipleri, AVM’nin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Şahsın intihar nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

AVM’de alışveriş yapan vatandaşlar, olay anında büyük korku ve panik yaşadıklarını söylediler. Bazı vatandaşlar, şahsın “Açım, çocuklarım aç. 15 TL borcum var” diyerek tırabzanlara çıktığını iddia ettiler. Olayın tanığı bir vatandaş, “Çok üzücü bir olay. Adam çaresizliğe düşmüş. Kimse yardım edemedi. Çok hızlı oldu her şey. Bir anda kendini aşağı attı. Çok ses çıktı. Herkes şok oldu. Allah rahmet eylesin” dedi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından şahsın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler
Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.