MHP Iğdır İl Teşkilatı Değişti

Bu haberi sesli dinle

Sesli okumayı belirlenen oranda dinlerseniz haber gerçek okuma olarak sayılır ve kazanç koruma sisteminden geçerse yazar kazancına eklenir.

Gerekli Dinleme Yüzdesi: 80%
Dinlemeye hazır 0%
MHP Iğdır İl Teşkilatı Değişti

MHP Iğdır İl Teşkilatı Değişti

Bugün itibariyle MHP Genel Merkezi, Iğdır il teşkilatını görevden aldığını duyurdu. Bu kararın alınmasının nedeni, genel seçimlerde elde edilen başarısız sonuçlar olmuştur.

Görevden alınan MHP Iğdır İl Başkanı Ersoy İçer ve idarenin ardından, yeni başkanın kim olacağı henüz belirlenmemiştir. Ancak MHP Iğdır İl Başkanlığı için başvuran kişiler arasında Nevzat Sucu, Hüseyin Ateş ve MHP Merkez İlçe Başkanı Turap Erol'un bulunduğu ifade edilmektedir.

Bu tür siyasi rejimlerde yaşanabilir ve partiler genellikle seçim başarılı veya başarısızlıkla bağlı olarak teşkilat yapılarında değişiklik yapabilirler. Takip etmek önemlidir.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak gelişmelerden haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapmak için giriş yapmalısınız.

Aynı konudan

Benzer Haberler

Bu haberin konusuna göre seçilen diğer içerikler de ilginizi çekebilir.

Tümünü görüntüle