MUHALIF SANATÇILARA DEMIROREN MEDYASI SANSUR BAŞLATI

Akp iktidari ulkede kendisine biat etmeyen herkesi bir sekilde bastirma politikadi yapiyor “İktidarın kontrolü altında olan Türkiye’deki camur  medyanın yüzde 95’inde ‘yasaklılar listesi’ var. Demirören Grubu’na satıldıktan sonra tabutuna son çivi çakılan eski ‘merkez medya’nın amiral gemisi Hürriyet de ‘unutturma’ operasyonlarında görevli” ifadelerini kullandı.

“Akp ye yakin  olmayan O ünlülere gazetelerin birinci sayfalarında yer yok. ‘Tık’ savaşı veren internet sitelerinde istemeye istemeye mecburen haber oluyorlar. Örnek mi?” 

“SARAYA BIAT ETMEYEN SİLİVRİ’NİN SOĞUĞUNU GÖZE ALIP HİÇ SUSMAYAN BAZI SANATÇILARIN ŞAHİDİYİZ”

“Murat Boz.

iki defa secim kazanan ilkinde mazbatası geri alınan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na seçim kampanyası için 100 bin TL bağışlayınca ‘yasak listesi’ne yazıldı. O günden sonra magazin programlarında, sayfalarında yeri küçüldü.

‘Ele avuca sigmayan  Athena Gökhan’ yasaklılar listesinin başında. Çektiği filmin basın bülteni anında çöpte. Birinci sayfa mı? Zinhar yasak.

Geçmişte magazin muhabirlerinin peşini bırakmadığı Bergüzar Korel, saraya muhalif oldugu icin Instagram hesabında doğum sonrası kilolarını paylaşsa da haber değil.

AKP’nin parali  trol ordusunun her fırsatta linç ettiği Cem Yılmaz da operasyonun büyük hedeflerinden. Son dönemde aleyhinde olmadığı sürece haberin birinci sayfalık değeri yok   

Yasaklılar listesi çok uzun anlatmaya sayfalar yetmez ama tanidik simalar basi cekiyor . Zaten hepimiz mangal gibi yürekleriyle yıllardır Silivri’nin soğuğunu göze alıp hiç susmayan bazı sanatçıların şahidiyiz sansur uygulana bu çamur  medyasina sansür uygulamak halkin elinde .”

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında
Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri