Penis Büyütme Ameliyatı Davalık Oldu

Tekirdağ'da yaşayan bankacı İlter T., penis büyütme ameliyatı sonrası istediği sonucu alamayınca doktoruna dava açtı. İlter T., ameliyat öncesi doktorundan minimum 3 santimetre uzama vaat edildiğini ancak ameliyat sonrası penisinin 11 santim uzunluğunda olduğunu ve ameliyat öncesi 12 santim olduğunu söyledi.

İlter T., ameliyatın ardından yaşadığı hayal kırıklığı nedeniyle psikolojik sorunlar yaşadığını ve cinsel yaşamını olumsuz etkilediğini belirterek doktorundan tazminat talep etti.

Doktor ise İlter T.'nin ameliyat öncesi bilgilendirildiğini ve ameliyatın riskleri konusunda uyarıldığını savundu. Doktor, ameliyatın başarılı olduğunu ancak penisin ereksiyon halindeki uzunluğunun ameliyat öncesine göre biraz daha azaldığını söyledi.

Davanın görüldüğü mahkeme, tarafların iddialarını dinledikten sonra kararını erteledi.

Penis büyütme ameliyatları hakkında

Penis büyütme ameliyatları, penisin uzunluğunu veya kalınlığını artırmak için yapılan cerrahi işlemlerdir. Ameliyatlar, penisin uzunluğunu uzatmak için penise doku eklemek, penisin kalınlığını artırmak için penise yağ veya dolgu maddesi enjekte etmek veya penisin kökündeki bağları gevşeterek penisi dışarı doğru uzatmak gibi farklı tekniklerle gerçekleştirilebilir.

Penis büyütme ameliyatları, erkeklerde penis boyutu ile ilgili kaygıları gidermek için uygulanabilir. Ancak bu ameliyatlar riskli olabilir ve komplikasyonlara yol açabilir. Komplikasyonlar arasında kanama, enfeksiyon, peniste şekil bozukluğu ve ereksiyon sorunları yer alabilir.

Penis büyütme ameliyatı yaptırmayı düşünen erkeklerin, ameliyatın riskleri ve faydaları hakkında doktorlarıyla kapsamlı bir şekilde konuşmaları önemlidir.

Davanın sonucu

İlter T.'nin davası henüz sonuçlanmadı. Mahkeme, tarafların iddialarını dinledikten sonra kararını verecek. Davanın sonucu, penis büyütme ameliyatlarının hukuki sorumluluğu konusunda emsal teşkil edecek.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler
Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.