Sayın Iğdır Valimize Sesleniyoruz 'Tencerede taş mı kaynatalım?

Sayın Iğdır Valimize Sesleniyoruz 'Tencerede taş mı kaynatalım?

Iğdır yurttaşınız zor durumda olduklarını belirten istiyorum, “Tencerede taş mı kaynatalım” Sayın valim size soruyoruz. Evde aile açlıktan tansiyonu düşen ve bayılan bizim aileden küçük çocuklarımız açlıkta bir psikoloji oluşturuyor.Sayın Iğdır Valim; Yazdığım paylaşımı devletimize bir çağırımdır.

Iğdır Valimizi Gören Varmı?

Valimiz yoksullara ilgileniyormu?

Bizler herkese borçlandık.

Iğdır'ın ilinde yoksulluk yurttaşının hep bir ağızdan size sesleniyorlar. Ve soruyor: "SYD.  Vakıfında aylar boyunca hiç bir yardımlaşmayı ve kömür almayan bir yurttaşının sesinde duymanız isteriz.

Yırttaşınız ne yer ne içer? Tencerede taş mı kaynayacak? Çocuklarımız ne yiyip içecek. Herkese borçlandık. Esnafa karşı sahtekar durumuna düştük.

Bankalar yakamıza yapışmış. Evi icralık olan var. Eşinden ayrılanı, yuvası dağılan var. İntihar eşiğine gelen var.” Sayın Iğdır Valim; Sizler yalnızca Iğdır'ımıza atamanız bu yana hiç yoksulluk yurttaşının sesinde duyarlılığı olmadınız. Gelişiniz buyana hep siyasetle ve kurumlarla ilgilendiğinizi gözlenmektedir. Kusura bakmayınız. Doğruya doğru. Adım Tahir Kavri. Biz yazıyorsak doğrudur. Biz söylüyorsak elbette bir sebebi vardır. Kalın sağlık ile kalınız.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri