Sevgili Öğrenciler, Değerli Öğretmenler ve Kıymetli Veliler;

Sevgili Öğrenciler, Değerli Öğretmenler ve Kıymetli Veliler;

Yeni bir eğitim öğretim yılına daha kavuşmanın heyecanını bu sene daha da derinden yaşıyoruz. Koronavirüs salgını sebebiyle Mart ayı ortasından itibaren online eğitime geçen ve Haziran ayında kapatılan okullarımızda yüz yüze eğitim yarın başlıyor.

Yeni eğitim öğretim senesinin başarılı geçmesini temenni ediyorum.

Değerli Öğretmenlerimiz,

Topluma hizmet sunan her meslek saygındır. Ama bütün meslek mensuplarını yetiştiren öğretmenlik mesleği değişik bir kutsallık taşır. İçinde bulunduğumuz bilgi çağında, ülkelerin gücü, eğitim sürecinde edindiği bilgiyi, bilim, teknoloji, eğitim, sanat ve ekonomi alanlarında etkin kullanabilen kaliteli bireyler yetiştirmekle ölçülür hale gelmiştir. İleride büyük insanlar olacak istikbalimizin teminatı evlatlarımız sizlere emanet.

Sevgili Öğrenciler,

Sizler bizim geleceğimizin teminatısınız. Eminim ki sizler, sizi en iyi biçimde yetiştirmek için çabalayan öğretmenlerinizin ve ailelerinizin emeğini boşa çıkarmayacaksınız.

Kıymetli Veliler,

Umut dolu yarınlarımız olan çocuklarımızın yetişmesinde her çeşit desteği veren siz kıymetli velilerimizin de yeni eğitim öğretim yılı için ne kadar heyecanlı olduğunuz biliyorum.

Kapsamlı bir çalışma yapılarak salgınla mücadele ettiğimiz şimdilerde, pandemi dönemi için yapılması gerekli bütün hazırlıklar tamamlandı. Bu süreçte her zaman okullarımız ve öğretmenlerimizle iş birliği içinde olmanızı sizlerden özellikle istirham ediyorum. Sağlıklı ve düzenli bir iletişimle bunu başaracağımıza inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2020-2021 eğitim öğretim senesinin başta sevgili öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.

Mustafa Görmüş: Aralık Kaymakamı

Haber Tahir Kavri

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri