Yardım grubundaki iki gönüllü Umut Ada ve Fatih Durak ile Teyider yardım derneğinden, 100 minik öğrenci çocularına...

Yardım grubundaki iki gönüllü Umut Ada ve Fatih Durak ile  Teyider yardım derneğinden, 100 minik öğrenci çocularına...

Okulla gitmek, yardımını ihtiyaç sahiplerine, fakir ve dar aileleri, yetim çocukları ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için bir kampanya başlattı.
Almanya'dan İkamet Eden, Iğdırlı Teyider Yardım Derneği Başkanı Hacı Ali Kılıç, Sosyal facebook profillinde akşam avrupa saatinde, saat 21'de canlı yayın gerçekleştirdi. Başkan hacı Ali beyi ve çalışma ekibinin hakında kısa konuşma özetleriyle...

İhtiyaç olan ailelerimizin çocuklarına okullarına gitmeleri bilmesi için harekete geçtik. Dernek Başkanı Hacı Ali Kılıç, muhtaç dar ailemizin huzuru ve güveni için benimle çalışan iki gönüllü kardeşime verilen görevi başarıyla çalışmalarını ara veremeden Allah razı için çalışıyorlar.

Teyider derneğine yapılacağı yardımlar, 100 kişilik minicik evlatlarımıza okullarına gitmeleri için yoksulların, muhtaçların, yetimlerin ve kısıtlı ailelerin onlara sıcak yemek yedirmesi, çocuklarının okula gitmesi için yardım kampanyası başlattık.
Iğdır'da muhtaç vatalndaşarımızın huzur ve mutluluğu uğruna güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam içindir. Başkan Hacı Ali Kılıç başta olmak üzere hayırsever kardeşlerim ve yardım kuruluşumuz Teyider'den gönüllü olan iki kardeşim ve Iğdır'ımızın dört bir yanındaki yoksulların barışı ve sağlığı için görevlerini özveriyle sürdüren, özverili çalışmalarıyla Iğdır'daki muhtaç ailelerimize katkı sağlayan iki gönüllümüz insanı var. Kardeşime görevinde başarılar dilerim.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.