2022'de Satılan En Hızlı 3 E-Bisiklet

E-bisiklet çılgınlığı resmi olarak ABD'yi vuruyor ve tonlarca performans e-bisikleti pazarı sarıyor. Elbette bu bisikletler, e-bisikletin sınıf sınıflandırmasına bağlı olarak hızlarını sınırlayan hükümet düzenlemelerine uymak zorundadır.

Bu nedenle, bir e-bisiklet satın alıyorsanız, yerel yasa ve yönetmeliklerinize uygun olduğundan emin olun. Birçok üretici, e-bisikletinizi yönetmeliklere uymak için sınırlı bir en yüksek hızda gönderir. Ancak, ne olursa olsun bisikletin tam hızının kilidini açmanıza izin verirler. Peki, şu anda satılık en hızlı e-bisikletler hangileri?

1. Optibike R22 Everest

Optibike R22 Everest, bir e-bisiklet canavarıdır. Bu bisiklet hızlı, ama çok daha fazlası var. R22 Everest, 300 mile kadar menzil sunuyor, bu da birçok elektrikli otomobille tepeden tırnağa gidebileceği anlamına geliyor ve en uzun menzile sahip e-bisikletler arasında yer alıyor. Bu genişletilmiş aralığın nedeni, 3260Wh kapasiteli devasa pildir.

Optibike Everest R22, aracınızı günlük bir sürücü olarak kolayca değiştirebilecek bir e-bisikletin mükemmel bir örneğidir. Bir gaz kelebeği ve muazzam bir pil takımı ile donatılmış olması, onu şehir içi sürüş için ideal bir yol arkadaşı yapar. Bu, özellikle Kaliforniya'daki gibi tonlarca tepesi olan bir şehirde geziniyorsanız geçerlidir. Menzil harika, ancak Optibike R22 Everest bu listeyi yapıyor çünkü aynı zamanda süper hızlı!

R22'nin elektrik motoru 190 Nm torka hizmet eder, bu da istediğiniz yere tırmanabileceğiniz anlamına gelir ve bu bisikleti çok az engel rahatsız edebilir. Bu süper elektrikli bisiklet, e-bisikletler açısından nadir bulunan bir havaya sokan 36 mil / saat maksimum hıza ulaşabilir. Ayrıca her durumda yanınıza alabileceğiniz birkaç e-bisikletten biridir. R22'nin ilerlemesini engelleyecek pek bir şey yok.

Arabanızı R22'nizle değiştirmek, özellikle de 36 mil/saat azami hızından yararlanabiliyorsanız, tamamen mümkündür. R22 Everest'in harika yanı, e-bisikletin gaz kelebeği sayesinde işe hızlı bir şekilde, terlemeden varacaksınız ve muhtemelen tüm hafta boyunca şarj etmeniz gerekmeyecek.

2. Delfast En İyi 3.0i

Delfast Top 3.0i, tam donanımlı bir elektrikli motosiklet ile bir e-bisiklet arasındaki çizgiyi bulanıklaştıran başka bir e-bisiklettir. Ancak Delfast, Top 3.0i'yi bir e-bisiklet olarak pazarlıyor, bu yüzden bununla devam edeceğiz. Delfast Top 3.0i, satılık en hızlı e-bisikletlerden birinin parçası gibi görünüyor. Bu e-bisiklet, özellikle kötü adamlardan biri tarafından kullanılıyorsa, bir Blade Runner filminde yerinde görünmez. Fütüristik bir motokros bisikletine benziyor, ancak tamamen elektrikli olduğu için istenmeyen gürültü yok.

Delfast'a göre, Top 3.0i alıcıya "yasal" bir modda gönderilecek ve esasen onu 20 mil ile sınırlı bir sınıf 2 e-bisiklet haline getirecek. Bu bisiklet ne kadar çılgın olsa da, 20 mph'lik bir maksimum hız ile sınırlıyken bu kadar agresif görünen bir bisikletle etrafta dolaşmayı düşünmek daha da çılgın. Hayal edin: geleneksel bisikletlerdeki hızlı bisikletçiler, kısıtlı Delfast bisikletinizin yanından hızla geçebilirler. Neyse ki, halka açık yollarda kullanmadığınızda bisikletin tüm potansiyelini ortaya çıkarabilirsiniz.

Araziye ve asfalt şehir sokaklarına çıkarmak istiyorsanız, 50 mil/saat'e kadar çıkan Sınırsız Mod'da tüm gücünü serbest bırakabilirsiniz.

Açıkçası, bu 50 mil/saat azami hız, Top 3.0i'yi bir e-bisikletin mutlak canavarı yapar ve başka hiçbir bisikletçinin e-bisikletinizin hemen yanından pedal çevirmemesini garanti eder. Bu en yüksek hız inanılmaz, özellikle de bu canavarca e-bisikletin menzilinin şaşırtıcı bir 200 mil olduğunu düşündüğünüzde.

Tabii ki, Optibike'ın 300 mil menzilini geçmiyor, ancak Delfast Top 3.0i'nin en yüksek hız açısından Everest'i içebileceğini düşünürsek, kimse çok fazla şikayet etmeyecek. Delfast Top 3.0i ile ilgili bir başka harika şey de, web sitelerinin yedek motorları (yeni bir tekerlek ve lastik kombinasyonuna bağlı) ve yedek pilleri taşımasıdır. Ancak dikkat edin, parçalar çok pahalı.

3. Merhaba Güç Döngüleri Devrimi XX

HPC Revolution XX, baktığınız e-bisiklet türüdür ve hemen e-bisikletlerin biraz kontrolden çıkıp çıkmadığını merak etmeye başlar. HPC'ye göre, Revolution XX dünyanın en hızlı e-bisikleti olabilir. Gerçekten komik olan kısım, bu hızda pedal çevirebileceğinizi bile söylüyorlar - evet!

En yüksek hız resmi olarak 70+ MPH'de listelenmiştir ve sadece bu değil, 38T/95T eşdeğeri planet dişli aynakol dişlisi ile özel olarak yapılan Schlumpf Yüksek Hızlı Sürüş sayesinde operatör bu hızda fiziksel olarak pedal çevirebilir.

Bu çılgın e-bisikletin kuru bir gölde 74 mil hıza ulaşabilmesi, e-bisiklet üreticilerinin ortak akıllarını kaybettiğini kanıtlıyor. Sessizce, bu, Tesla'nın Model S Plaid'i ve Lucid Air süper EV'leri arasındaki mevcut olan gibi bir e-bisiklet performans savaşı başlatabilir. İşin komik yanı, Revolution XX, en yüksek hızını 20 mph ile sınırlayan sınıf 2 uyumlu olarak gönderecek.

Ardından, yasal olan her yerde off-road modunu etkinleştirmeyi seçebilirsiniz, bu da size tam güç verir. Bu süper e-bisikletlerden sadece 20 adet üretilecek, bu yüzden bir tane istiyorsanız acele edin ve bir tane sipariş edin. Fiyat göz sulandıran 20.000 dolar. Kesin olan bir şey var; Dışarıdaki en hızlı e-bisikleti istiyorsanız, cüzdanınız zarar görmez.

E-Bike Performans Savaşları Başlıyor

Gelecekteki e-bisikletlerin performansının, mevcut süper hızlı e-bisiklet mahsulünün nasıl üst sıralarda yer aldığını görmek ilginç olacak. Yukarıda açıklanan e-bisikletlerin tümü mutlak canavarlardır ve dünyayı sarsan performanslarıyla birlikte gitmek için inanılmaz menzillere sahiptir. Umarım, düzenlemeler gelecekte e-bisikletlerin eğlencesini tüketmeye başlamaz çünkü e-bisiklet performansının ne kadar ileri itilebileceğine tanık olmak harika olacak.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.