Diyarbakır'da Beyzbol Sopalı Dehşet: Genelevde Kavga Sonucu Müşteri Beyin Kanaması Ge geçirdi!

Diyarbakır'da bir genelevde yaşanan olayda, sigara içme tartışması kavgaya dönüştü. Genelev işletmecisi, beyzbol sopasıyla müşterinin kafasına vurarak beyin kanaması geçirmesine neden oldu. Müşterinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olay, Bismil İlçesinde bulunan bir genelevde 5 arkadaşın eğlenmek için gitmesiyle başladı. Kimlik kontrolü ve üst aramalarından geçen arkadaşlar, genelevin odalarını gezmeye başladı. Müşterilerle anlaşan arkadaşlardan biri, girişte sigara içerken genelev işletmecisi M.D. tarafından uyarıldı. Uyarıya sinirlenen müşteri S.A., M.D. ile tartışmaya başladı. Tartışmaya diğer arkadaşların da dahil olmasıyla olay kavgaya dönüştü.

Kavgada M.D., müşteri kabulünün yapıldığı masanın altına gizlediği beyzbol sopasıyla S.A.'nın kafasına arkadan vurdu. Güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle kavga sonlandırıldı ve 5 arkadaş genelevin dışına çıkarıldı.

Araçlarıyla Bismil'e dönen arkadaş grubundan S.A., yolda fenalaşarak bilincini kaybetti. Hemen hastaneye kaldırılan S.A.'nın beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Beyin Cerrahi Servisi Yoğun Bakım Ünitesinde uyutulan S.A.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Hastane polisi, S.A.'nın diğer arkadaşlarını sorgulayarak olayı aydınlattı. Olay yerine gelen polisler M.D.'yi gözaltına aldı. Güvenlik kamera kayıtlarının bulunmadığı olayda, tanıklar M.D.'nin S.A.'nın kafasına beyzbol sopasıyla vurduğunu doğruladı.

Emniyetteki sorgusunda M.D., sigara içme tartışmasıyla başlayan kavgada S.A. ile küfürleştiğini ve korkutmak için beyzbol sopasıyla vurduğunu söyledi. M.D., "Kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler
Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.