Beton dubanın kırılması sonucu yaya ağır yaralandı

Samsun'da bir kamyonun çarptığı beton dubanın kırılan parçası, kaldırımda yürüyen yayanın başına isabet etti. Yaralanan vatandaş ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Samsun'un İlkadım ilçesi Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 55 AA 000 plakalı kamyon, cadde üzerinde seyir halindeyken beton bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle beton bariyerlerden biri kırıldı ve parçaları kaldırıma düştü. Kaldırımda yürüyen 35 yaşındaki M.K., beton parçalarının başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.

Yaralı M.K., çevredekilerin yardımıyla olay yerine gelen sağlık ekiplerince ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. M.K.'nın tedavisi devam ediyor.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazanın ardından vatandaşlar, beton bariyerlerin güvenliği konusunda tepkilerini dile getirdi. Vatandaşlar, beton bariyerlerin daha sağlam olması gerektiğini ve bu tür kazaların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini söyledi.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler
Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.