DERNEK BAŞKANLARIMIZI UYARIYORUZ…

DERNEK BAŞKANLARIMIZI UYARIYORUZ…

   Kars-Ardahan Iğdır Derneği adına, bazı kişi veya derneklerin; Kars-Ardahan ve Iğdır adına bir kısım yerlerde kendilerine ait ürünleri (metahları) ticari kazan sağlamak amacıyla pazarlayıp sergiledikleri öğrenilmiştir.

   Hiç sıkılmadan, utanmadan ve hicap duymadan böyle bir ahlaksızlığa tevessül edenler, Şile Iğdırlılar dernek başkanı Nazım Tosun tarafından kınanmış ve eleştirilmiştir.

   Başkan Tosun’un konuya ait eleştiri yazısı aynen şöyledir:

   Kars-Ardahan-Iğdır illerimizin adını kullanarak etkinlik yapanlar vicdanlarınız hiç mi yok serhat illeri ile hiç alakası olmayan her ürünü satarsınız ve bu illerle hiç alakası olmayan kişileri koyarsınız ve maalesef illerimizle ilgili bir soru sorunca da dalga geçiyorlar eğer dernekler federasyonlar saf para kazanmak için bu rezilliğe izin veriyorsa yazıklar olsun ve olmaz olsun kendi kültürünü sergilemeyen derneklere izin veren belediyelerde bu rezilliğe ortaktır. Kendi adıma bu rezilliğe imza atanları biraz utanmaya davet ediyorum bunu yapacağınıza gidin dilenin daha iyi olur.

    Başkan Nazım Tosunu bu çıkışından dolayı kutlarken, uyku mahmurluğunu henüz üstünden atamayan ve sırf başkanlık sıfatım olsun diye görev alan bizim dernek başkanlarını bir Nazım Tosun olmayan ve bu konularda hassas davranmaya davet ediyoruz.

Usta hacamız sayın Atalay Sever

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.