Elon Musk, Google'ın kurucu ortağı Sergey Brin'in eşiyle ilişkisi olduğu iddialarını yalanladı

Elon Musk, Google'ın kurucu ortağı Sergey Brin'in karısıyla bir ilişkisi olduğu ve ikilinin arkadaşlıklarını sonlandırdığı ve Brin'in Nicole Shanahan'dan boşanmasına yol açtığı yönündeki haberleri yalanladı. Tesla CEO'su, milyarder arkadaşıyla hala arkadaş olduğunu ve raporun "üçüncü taraf rastgele kulaktan dolma bilgilere" dayandığını söyledi.

Wall Street Journal, kimliği belirsiz kaynaklara atıfta bulunarak, Musk'ın geçen sonbaharda Brin'in karısıyla bir ilişkisi olduğunu bildirdi. İddiaya göre olay Miami'de Aralık ayı sonlarında Art Basel etkinliğinde, Musk'ın daha çok sahne adı Grimes olarak bilinen o zamanki kız arkadaşı Claire Boucher'dan ayrılmasından kısa bir süre sonra meydana geldi.

Kaynaklar, Brin ve Shanahan'ın ilişki sırasında ayrıldığını ancak Covid-19 karantinalarının yol açtığı evlilik sorunlarının ve üç yaşındaki kızlarıyla ilgili sorunların sonucu olarak hala birlikte yaşadıklarını iddia ediyor. Brin, boşanma davalarında çiftin ayrılma tarihi olarak 15 Aralık 2021'i gösterdi.

Raporda ayrıca Musk'ın bu yılın başlarında bir partide Brin'in önünde diz çöktüğü ve olay için özür dilediği ve af dilediği iddia ediliyor. Brin özrü kabul etse de, hala Musk ile düzenli olarak konuşmuyor.

Musk ve Brin yıllardır arkadaştır. Dünyanın en zengin adamı, Silikon Vadisi'ndeki milyarder arkadaşının evine düzenli olarak düştü ve Brin, Tesla'ya 2008 mali krizi sırasında Musk'a yaklaşık 500.000 dolar vererek mücadelelerinde yardımcı oldu.

Brin'in Musk'ın şirketlerindeki kişisel yatırımlarını son birkaç aydır sattığı söyleniyor, ancak bu doğrulanmadı.

Musk, dün rapora bir tweet attı. "Bu tam bir bs. Sergey ve ben arkadaşız ve dün gece birlikte bir partideydik! Nicole'ü üç yılda sadece iki kez gördüm, ikisinde de çevremde birçok insan var. Romantik bir şey yok." Farklı bir tweet'e yanıt veren Musk, "Yıllardır seks bile yapmadım (iç çekiş)" yazdı.

Musk bu günlerde nadiren manşetlerden çıkıyor. Şu anda Twitter tarafından platformun satın alınmasından uzaklaşması üzerine başlatılan bir dava ile uğraşıyor. Geçen yıl üst düzey bir Neuralink yöneticisinden gizlice ikiz babası olduğunu ve toplam çocuk sayısını dokuza çıkardığını açıklaması da dahil olmak üzere, kişisel hayatı da sıklıkla ilgi odağı oluyor. ABD'de düşen doğum oranları ve bunların medeniyet üzerindeki potansiyel olarak yıkıcı etkileri konusunda uzun süredir uyarıda bulunuyor. "Yani, haha ​​üzerime düşeni yapıyorum" diye tweet attı.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.