Güldürdüğü Tweetiyle Selahattin Demirtaş ve Özgür Demirtaş Akrabalık İddiası Gündemi Salladı

Son dönemde sosyal medya gündemine düşen bir olay, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, finans uzmanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın akrabası olduğu iddialarına mizahi bir yanıt vermesi oldu. Selahattin Demirtaş, Özgür Demirtaş'ın akrabalık iddialarına, 'Solcular yüksek sesle, muhafazakarlar kısık sesle, ülkücüler gizlice güldü. Ülke gülmeye hasret kalmış' şeklinde bir espriyle karşılık verdi. Bu tweet, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve görüntülenme rekoru kırdı. Gelişmeler, ülkedeki siyasi atmosfer, mizah anlayışı ve toplumun gülme ihtiyacı hakkında çeşitli yorumlara neden oldu.

Özgür Demirtaş'ın Selahattin Demirtaş ile olan akrabalık ilişkisine dair 38 milyon gösterim rekoru, ülkenin mizaha olan ilgisini ve duyarlılığını açıkça ortaya koyuyor.

Finans uzmanı olan Prof. Dr. Özgür Demirtaş, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın yaptığı akrabalık esprisi hakkında, "Ülkenin sorunlarına ve çözümlerine odaklanma zamanı, esprilerden daha önemlidir" şeklinde bir görüş belirtti.

Özgür Demirtaş ile Selahattin Demirtaş'ın akrabalık iddiası bir kez daha sosyal medyada gündem oldu. Özgür Demirtaş, yine Selahattin Demirtaş ile akraba olmadığını net bir şekilde ifade etti. Bunun üzerine Selahattin Demirtaş, espri yaparak, "Niye böyle olduk amca oğlu? Sen özgürsün, ben rehineyim diye mi?" dedi ve hiçbir siyasetçi akrabası olmadığını belirten Özgür Demirtaş'a gönderme yaptı.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ'IN 38 MİLYON GÖRÜNTÜLEME ALAN TWEETİ

Selahattin Demirtaş'ın 38 milyondan fazla görüntüleme alan tweet'ini hesabında paylaşan Özgür Demirtaş da şunları yazdı:

Selahattin Demirtaş'ın, bu asılsız iddiadan esinlenerek mizah yapmış olsa da, vurgulamak gerekir ki benim hiçbir siyasetçiyle yakın ya da uzak akrabalık bağım BULUNMAMAKTADIR.

Sosyal medyada, Selahattin Demirtaş'ın yaptığı espri içeren tweeti bütün siyasi twitler arasında EN FAZLA görüntülenen tweet oldu, bu da ülkenin mizahe ne kadar AÇIK olduğunu gösteriyor. Ancak önemli olan unutmamaktır ki, zamanımızı esprilere değil, ülkenin sorunlarına ve çözümlerine odaklanmaya harcamaktır.

Seçime 1 ay kala, tüm siyasetçilerin önemli konulara yoğunlaşması gerekmektedir. Ayrıca, akrabalarım arasında bilim insanı, doktor, çiftçi, köylü, iş insanı, sanatçı gibi çeşitli meslek grupları yer alıyor, ancak siyasetçi bulunmuyor. Eğer olsa, onu da belirtirdim.

ÖZGÜR DEMİRTAŞ GELEN ELEKTİRİLER

Özgür Demirtaş, gelen eleştiriler üzerinde de yeni bir paylaşım yaparak, şunları yazdı:

Selahattin Demirtaş'ın Özgür Demirtaş'a yaptığı espriye kimse gülememiştir desem yalan söylemiş olurum, gerçekten çok komik bir tweet okudum: "Solcular yüksek sesle, muhafazakarlar kısık sesle, ülkücüler ise gizlice güldü." Ülkenin gülmeye hasret kaldığı bir dönemde, bu tweetin görüntülenme rekoru kırması şaşırtıcı değil.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.