Hayırsız yeğen Cantürk Avşar da evdeki altın bilezikleri alarak Ankara'dan yakalandı

Hayırsız yeğen jasat dedektiflerin dikkatinden kaçamadı.

Ankara'dan gezmeye geldiği Iğdır'da amcasının eşi Simizer Avşar'ın (75) elini ve ağzını koli bandı ile bantlayıp darp ettikten sonra evdeki altın bilezikleri alarak kaçan Cantürk Avşar (35) Ankara'da yakalandı. Hayırsız yeğen çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay 11 Mart 2022 günü Iğdır'ın Tuzluca ilçesine bağlı Çıraklı köyünde meydana geldi. Ankara'da yaşayan Cantürk Avşar amcası olan Hüseyin Avşar'ın evine misafir olarak geldi. Kışın Ankara'da,yazın da köyde yaşayan amcası ve yengesinin yanında bir süre kalan Cantürk Avşar, olay günü ilçeye giden amcasının yokluğundan faydalanarak yengesinin elini ve ağzını koli bandı ile banlayıp darp etti. Simizer Avşar aldığı darbelerle bayıldı.

Cantürk Avşar da evdeki altın bilezikleri alarak kaçtı. Kağızman ilçesinde altınların bir bölümünü bozduran yeğen Avşar Ankara'ya gitti. Kendine gelen Simizer Avşar ise bağırarak komşularından yardım istedi. Kadının çığlıklarını duyan komşular durumu jandarmaya bildirdi. 10 çocuk annesi Simizer Avşar'ın Tuzluca ilçe devlet hastanesine kaldırılarak tedavisi yapıldı. Avşar çifti olayı gerçekleştiren yeğenlerinden şikayetçi oldu.

Tuzluca Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında yakalama kararı çıkarılan Cantürk Avşar, Iğdır İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Ankara İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekiplerinin koordineli çalışması sonucunda Ankara'nın Mamak ilçesinde saklandığı evde yakalandı. Avşar, çaldığı altınları satarak parasını harcadığını söyledi.

Avşar 19 Mart 2022 günü sevk edildiği Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.