HÜDAPAR Adana İl Başkanlığı’na Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

HÜDAPAR Adana İl Başkanlığı’na, 23 Temmuz 2023 tarihinde silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, İl Başkanı Salih Demir ağır yaralanırken, İl Genel Sekreteri Sacit Pişkin ise hayatını kaybetti.

Saldırı, saat 10:00 sıralarında HÜDAPAR Adana İl Başkanlığı binasına yapıldı. Saldırıda, kimliği belirsiz bir kişi binaya girerek ateş açtı. Saldırıda, İl Başkanı Salih Demir ve İl Genel Sekreteri Sacit Pişkin yaralandı. Yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı. İl Genel Sekreteri Sacit Pişkin, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İl Başkanı Salih Demir ise yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Saldırı, Adana’da büyük bir infial yarattı. HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, saldırıyı kınayarak, sorumluların bir an önce yakalanmasını istedi. Adana Valiliği, saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.

Saldırı, Türkiye’de siyasi şiddetin arttığı bir dönemde gerçekleşti. Son aylarda, Türkiye’de çok sayıda siyasi parti ve şahsa yönelik saldırılar düzenlendi. Bu saldırılar, Türkiye’nin demokrasisine ve hukuk devletine yönelik ciddi bir tehdit oluşturuyor.

HÜDAPAR Adana İl Başkanlığı’na düzenlenen saldırı, Türkiye’nin demokrasisine ve hukuk devletine yönelik bir saldırıdır. Bu saldırı, Türkiye’de siyasi şiddetin arttığı bir dönemde gerçekleşti. Bu saldırı, Türkiye’nin demokrasisine ve hukuk devletine yönelik ciddi bir tehdit oluşturuyor.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İlgili Haberler
Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.