Muharrem İnce ve Sinan Oğan’dan Kılıçdaroğlu hakkında paylaşımı

Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı olarak, Türkiye'de gerçekleşen bir olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklamasında, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırılara değindi ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Aynı zamanda Kılıçdaroğlu'nun nazik dilini takdir ettiğini belirtti. Ancak, daha spesifik bir açıklamaya yer verilememektedir, çünkü bu veri, 2021 yılından sonraki olaylara dair bilgi veri setime dahil edilmemiştir.

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, bugün Adıyaman'da sözlü saldırıya uğrayan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini belirtti.

ATA İTTİFAKI

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Halkımızın son derece kutuplaştırıldığı, nefret dilinin inşa edildiği bir toplum olduk. Bu dili tekrar ahlaklı bir siyasi dile çevireceğiz.

Bugün yaşanan olay için Sn.kilicdarogluk ‘a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kendisinin nazik dilini takdir ediyorum.

CUMHURBAŞKANI ADAYI

İNCE: SAVAŞA DEĞİL SEÇİME GİRİYORUZ

Cumhurbaşkanı Adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırılarla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Adıyaman’da Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik gerçekleştirilen provakatif eylemleri doğru bulmuyorum ve kınıyorum. Unutmayalım, savaşa değil seçime giriyoruz. Bu süreç namertçe değil mertçe ilerlemeli.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.