Samsung Galaxy S23 özellikleri çevrimiçi olarak sızdırılıyor, çok küçük değişikliklere işaret ediyor

2023'ün ilk çeyreğine yaklaştıkça, Samsung'un yaklaşmakta olan amiral gemisi Galaxy telefonlarıyla ilgili söylentiler ve sızıntılar çevrimiçi olarak görünmeye başlıyor. Geçen ay, S23'ün güncellenmiş tasarımı sızdırıldı. Ve şimdi telefonun kendisinin özellikleri yayınlandı.

Samsung'un mevcut Galaxy S22 telefonları, tüketicilerden karışık bir yanıt aldı. En son modeller, bir önceki yılın Galaxy S21 cihazlarına çok benziyordu ve dikkate değer tek değişiklik geliştirilmiş bir işlemciydi. Aslında S22, S21'e göre biraz daha küçük bir pile sahip.

Alıcılar, Galaxy S23 modelleri 2023'ün başlarında piyasaya sürüldüğünde Samsung'un teknik özelliklerde daha "önemli" bir yükseltmeyi tercih edeceği konusunda iyimserdi, ancak tanınmış mobil sızıntı yapan Yogesh Brar tarafından yayınlanan sızdırılmış özelliklere dayanarak durum böyle görünmüyor.

Brar, telefonun yine yükseltilmiş bir işlemciye sahip olacağını ve S22'de olduğu gibi 4nm SoC olarak kalacağını bildirdi. Ekran aynı 6.1" boyutu ve 1080x2340 çözünürlüğü de koruyacak.

Samsung'un kamera performansını iyileştirmek için daha fazla yazılım özelliği ekleyebilmesine rağmen, kameraların megapiksel açısından aynı olması bekleniyor. Telefon bir kez daha 128 GB veya 256 GB dahili depolama ve 8 GB RAM içerecek. Samsung kısa süre önce daha hızlı LPDDR5X'i duyurdu, bu nedenle bunun yaklaşan S23 modellerinde bulunması olasıdır.

Son olarak, telefonların S22'de bulunan 3700 mAh'den hafif bir gelişme olan 3900 mAh pile sahip olacağı bildiriliyor. Ancak bu yine de S21'in 4000 mAh pilinden daha az. Bu nesil için şarj hızlarında da yükseltme yok. Samsung'un S22 Ultra'da bulunan 45W şarj etme özelliklerini dahil etmesi güzel olurdu, ancak görünüşe göre durum böyle değil

OnLeaks'ten bir sızıntı daha geliyor ve bu sefer yaklaşmakta olan S23'ün tasarımını ortaya koyuyor. Güncellenen tasarım, son iki standart Galaxy modelinde görülen kameraları çevreleyen çıkıntıdan kurtulmuş gibi görünüyor. Teknik özellikler, S23'ün ağabeyi ile karşılaştırıldığında bir milimetre daha kalın olduğunu gösterse de, genel görünüm pek değişmiyor gibi görünüyor.

Genel olarak, zaten bir Galaxy S22 veya hatta bir Galaxy S21 kullanıyorsanız Galaxy S23'ü yükseltmeye değmeyebilir. Samsung'un amiral gemisi telefonlarını iyileştirme konusunda, özellikle de yıllık güncellemelerin önemli kazanımlar sağladığı önceki yıllara kıyasla biraz kayıtsız kaldığını görmek oldukça hayal kırıklığı yaratıyor.

Hala daha eski bir Galaxy'deyseniz veya farklı bir şirketten atlamak istiyorsanız, S23 harika bir seçenek olabilir. Bir başka iyi alternatif, S23 piyasaya sürüldükten sonra önceki nesil modelde uygun fiyatlı bir anlaşma bulmak olabilir, çünkü Samsung tipik olarak fiyatları makul miktarda düşürür.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Yazar Hakkında

Anlikhaber'i kurup kullanıcılara para kazandırmayı hedefledik ve sonunda yaptık sizin yapmanız gereken haberlerinizi ekleyip para kazanmaya başlayabilirsiniz.