Başkan İsmail Karadeniz, Ömrünü yoksullara yardıma adadı

"Yıllar önce yoksullarla yaşayan ve şimdiki ihtiyacı olan ailelerünr yardım ederek bu işe adım atan başkan İsmail Karadeniz, Kanatsız melek yardımlaşma ve dayanışma derneği olarak yoksul ailelere yardıma devam dernek başkanı Tuzluca'lı İsmail Karadeniz, yıldır aralıksız biçimde yoksulların, muhtaçların yanında olmaya çalıştığını Tahir Kavri'nin haber analizinde görüntülendi.Yıllarca bayan futbolcuları yönetmeliğine yaptığını ve şimdiki ise ikisinde bir arada yürütüp ikisinde ayrılmadığını ifade eden İsmail Karadeniz, böylece yardım faaliyetlerini tam zamanlı gerçekleştirdiğini söyledi.

Başkan İsmail Karadeniz, başlangıçta yardım derneksiz olarak sadece kendi imkanlarıyla yaptığı yardımlara, zamanla yakınları ve arkadaşlarının da katkı sunmaya başladığını, her gün en az 10 eve giderek dertlilerin derdine merhem olmaya çalıştıklarını anlattı.

"Giyim, ev eşyası, gıda malzemeleri yardımında bulunuyorum. Evlerin genel ihtiyaçları neyse onları mutlaka tamamlamaya çalışıyorum. Her bayramlardada yardımlarımızı yapıyoruz.Ulusal Habercisi Tahir Kavri, Sordu: Bütün yardımları karşılayan kim? İsmail Karadeniz, bunlar için hayır yardımseverlerden arayıcılarıyla destek aldığını vurguladı.

"Ben para toplamıyorum sadece yardım istiyorum." diyen başkan, şöyle konuştu:"Ben bu işe gönlümü verdim. Bu, parayla yapılacak bir iş değil, gönül rızasıyla yapılacak bir iş. Allah'a çok şükür çok mutlu ve huzurluyum. Benimle bu yardımı yapmak isteyen aileler, beraber gezdikleri zaman kendi gözleriyle görüyorlar.'Ben bu işten büyük bir zevk alıyorum. Akşam evime giderken çok mutlu gidiyorum. Aklınıza hiç kötülük gelmiyor, hep iyi niyetli düşünüyorsunuz her şeyi. Bambaşka bir dünya. Herkese tavsiye ediyorum. Mutlaka destek olun. Mutlu olmak istiyorsanız bu işe bir kere dahi olsa gelin."Ailelerin maddi durumunu araştırarak gerçek ihtiyaç sahibi olup olmadıklarını tespit ettiğini aktaran Başkan İsmail Karadeniz, yardımların doğru yere ulaşmasına özen gösterdiğini söyledi.Başkan İsmail Karadeniz, "Yardım etmek isteyen aileler olursa en çok ev eşyasına ihtiyacımız var. Çamaşır makinası, televizyon, buzdolabı. Çoğu evimizde televizyon yok, bazı ailelerde yatak, karyola hiç yok. Kış aylarında giyime ihtiyaç oluyor. Kaban, ayakkabı, bot olursa çok sevinirim." diye konuştu.Yardımları yaparken engelli çocukları olan ailelere öncelik verdiğini bildiren başkan İsmail, "Engelli çocuğu olan ailelerin durumları çok sıkıntılı. Vatandaşlarımız daha çok engelli çocuğu bulunan ailelere yardım etsinler." dedi.

"Her konuda bize destek olmaya çalışıyor"

Elinden geldiği kadarıyla bize maddi manevi yardımcı olmaya çalışıyor. Her konuda bize destek olmaya çalıyorum. dedi.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.