Bay Kemal başkan bey, Yılan Hikayesine Dönen Anjiyo Ne Oldu?

Yıllardır yazıyoruz Iğdır Devlet Hastanesine Anjiyo ünitesi kurulsun.

Yeni bir şehir hastanesi yapılsın diyoruz. Maalesef hiç bir gelişme yok.. Yetkililer Anjiyo ünitesi kuruldu açılacak diyor. Bir yıldır hizmete girmiyor. Babam hasta ve Anjiyo olması gerekiyor.

Haber Tahir Kavri-Iğdır

Ama Anjiyo ünitesi yok..! 89 yaşında diyaliz hastası yatağa bağlı bir insan olan babam şimdi nasıl Kars'a, Ağrı'ya, Van'a ,Erzurum'a bu yolu gitsin...!? Pırıl pırıl işin ehli kardiyoloji doktorları çaresiz... Damar tıkalı..Mecbur yoğun bakım ünitesinde tedavi etmeye çalışıyorlar... İşte sahipsiz Iğdır dan bir hastadan bir kesit..

Aynı şartlarda nice hastalar var... Ve düşünüyorum da Iğdır'ın ne zaman sahibi olacak... Iğdır'ın sorunları çözülecek..!! Yoksa sınırda vatan nöbeti tutan Iğdırlıların kaderi yollarda ölmek mi olacak... Allah aşkına..!!! Ey siyasiler, parti başkanları ,seçilmişler atanmışlar ,eteklerinizde ki taşları dökün..!

Birlik olun... Üç ülkeye sınır Iğdır'a bir şehir hastanesi yaptırın...Mecut hastaneye kurulduğu iddia edilen atıl vaziyette duran Anjiyo ünitesini faaliyete geçirin... Haber Tahir Kavri-Iğdır

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.