Ben bu kardeşimizi takdirle karşılıyorum

PAYLAŞMAKTAN GURURLUYUM SEViNÇLiYiM

Yine en fazla şair yazar yetiştiren ve doktor, müdürler, polis ve başkomiserleri, savcıları yetiştiren Iğdır merkezine bağlı Yüzbaşılar köyünündendir.

Ben hepsini  burda yad etmeye kalkarsam sayfamda yer kalmaz. Bugünkü yazımda genç şair sayın Murat Kırang'dan bahsetmek istiyorum. Murat Kırang, Hasan Arap'ın has  torunudur. Benim dayımdır. Bunlar Yüzbaşılar köyününde tanınmış eşraflarından olup ailece çok iyi insanlardır.

Genç şair Murat Kırang yazdığı güzel yazıların kadar kendisi ve ahlakide güzeldir. Iyilik timsali örnek bir gençtir.

Geleceğin en büyük şairlerinden olması ümit ediyorum. Bu kardeşimiz öyle kolay buralara gelmemiştir. Geçmişine baktığımız zaman bin bir türlü güçlüklerle hayat mücadelesi vermiş. Çok çalışmış, engelleri aşamaya çalışan sabırla, azimle hayatın mücadelesini veren birisidir.

Yazdığı güzel şairlik yazılarıyla dünyayı bilgilendiren ve duygusal şairliğinin gündemi oluşturan Murat bey hemde güzel ahlakıyla örnek bir gençtir. Ben bu kardeşimizi takdirle karşılıyorum. Bizim bağrımızdan çıkan bir kardeşimizdir.  Sayın Murat Kırang'la da gurur duyuyorum, sevinçliyim. Bir kez daha kendilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyor, gözlerinden öpüyorum.

Haber Tahir Kavri

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri