"BİZLER AVRUPALI OLDUK!"

"BİZLER AVRUPALI OLDUK!"

Biz Türk milleti olarak biraz fazla sıcak kanlıyız. Ailemize, sevdiklerimize karşı sevgimizi sarılarak, öperek, bağrımıza basarak gösteririz. Dünyanın hiçbir yerinde birbirine bu kadar yakınlık gösteren tek bir millet yoktur bizden başka.

Yıllarca yabancı filmlerinden izleyip etkisi altında kaldığımız, gençlerimizin özendiği o Amerikalı gibi olmak herhalde artık çok uzağımızda değil.

Bu koronavirüs belasından dolayı insanlar artık birbirine mesafeli olmak zorunda. Şimdilik en iyisini ediyoruz, etmeliyiz de fakat bundan sonrası!

Bu virüs elbet ülkemizden defolup gidecek ama etkisi bence asla gitmeyecek. Uzun zaman sonra bile insanlar artık bir arkadaşına, akrabasına sarılmaya korkacak. Artık insanlar akrabalarını aile büyüklerini ziyarete gitmeyecek.

Kendi kendine takılmaya, insanlardan uzak olmaya yabani bir hayat sürmeye başlayacak. Tıpkı onlar gibi olduk işte. Türk milletinin o sıcakkanlılığı gün geçtikçe sönmeye başlıyor. Bizi diğer milletlerden ayıran o bağ zayıflıyor. Bu virüs inşallah kökünden kurur defolur gider ülkemizden de rahat bir nefes alırız.

 Ya sabır Türkiye ya sabır Iğdır..

Evdekal Türkiye, Haber Tahir Kavri

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri